Julie Plec Zap2It:n haastateltavana
Kirjoitti: | 10. joulukuu, 2011 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Sarjan ovelien juonenkäänteiden takana on monta henkilöä, joista yksi on Julie Plec. Julie kertoo Zap2It:lle, mitä on luvassa Delena-rintamalla, kun sarja palaa ruutuun, ja kertoo myös, miten asiat Stefanilla etenevät, kun Klaus keksii uuden suunnitelman.

Damonin ja Elenan suhteen Julie sanoo tämän:

Puolivälissä sarjaa oltaessa, Elena päätti vihdoin päästää Stefanin menemään – ja kyllä, hän tarkoitti sitä. Damonilla toisaalta on hieman ongelmia selviytyä pikkuveljensä ilmeiseltä menetykseltä. ”Kun palaamme tauolta, Damon tekee mitä Damon tekee parhaiten kun joku suututtaa hänet: hän juo päivät pitkät”, Julie nauraa. ”Hän ei ole nähnyt vilaustakaan Stefanista sen jälkeen, kun tämä pilasi heidän suunnitelmansa ja sai vapautensa Klausilta, ja Damon ja Elena tavallaan kiertelevät ympäriinsä. He eivät tiedä, missä hän on tai miksi hän petti heidät. Ainoa, mitä he tietävät on, että Stefan on täysin jymäyttänyt heitä ja heidän täytyy siirtyä eteenpäin.”

Kauhu vallitsee Mystic Fallsissa, mutta se ei tarkoita, etteikö hulluuden seassa olisi tilaa romanssille.

”Kun palaamme takaisin jaksolla 10, Elena ja Damon löytävät itsensä hetkissä, jolloin romanttinen jännite on hieman syvempi ja fyysinen jännite vähän kuumempi”, Julie vihjaa. (Tiedämme mitä ajattelette. Kuumempi? Onko se ede mahdollista? Luottakaa meihin… se on.)

Vaikka Stefan on poissa kuvioista, Damon ja Elena viettävät edelleen aikaa yhdessä. ”Heidän pitää työskennellä yhdessä Klausia vastaan, joten he jatkuvasti löytävät itsensä näissä tilanteissa, joissa he ovat vapaita toimimaan ilman syyllisyyttä.”

Stefan ei tietenkään koskaan pysy poissa kauaa. Jossain vaiheessa tullaan paljastamaan, että hän suuri ”kavalluksensa” Homecoming-tansseissa oli Damonin eduksi. ”Lopulta joka saa selville, että Stefan pelasti Damonin hengen, ja Damonin ja Elenan täytyy kamppailla sen kanssa”, Julie sanoo. ”Heidän pitää tehdä joitakin valintoja.”

Stefanin kostoa Julie kommentoi näin:

Stefan ei ole tottunut olemaan vastustaja ja kun hän raivopäisenä tahtoo kostoa, hän tulee huomaamaan, että Klaus saattaa olla jopa vieläkin manipuloivampi kuin hän luuli. Itse asiassa, Klaus laittaa käyntiin suunnitelman kääntää koko Mystic Falls itsessään Stefania vastaan, repien tämän kodin hältä tavalla, jolla Stefan on kaapannut Klausin perheen.

”On hetki, jolloi Damon on cocktail-juhlissa ja näkee pormestari Lockwoodin juttelemassa Klausin kanssa ja Damon on kuin ’Mitä helvettiä sinä teet? Hän on pilannut poikasi elämän, hän on pilannut meidän kaikkien elämät'”, Julie sanoo. ”Pormestari Lockwood vastaa ’Klaus on tarjonnut jättää minut, perheeni ja tämän kaupungin rauhaan, jos saat veljesi kuriin.’ Joten alamme nähdä tämän manipulaation, joka Klausilla on kaupunkiin, ja nyt kun Stefan puskee takaisin, Klaus pystyy astumaan eteenpäin ja sanomaan: ’Hei, en ole täällä aiheuttamassa ongelmia! Stefan Salvatore on se ongelma.'”

Lue lisää.

Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec Zap2It:n haastateltavana

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland