Zap2It Jeremyn tulevista vaikeuksista
Kirjoitti: | 10. marraskuu, 2012 | haastattelut, jaksot, season 4 |

Michael Narducci, yksi sarjan käsikirjoittajista, kommentoi viimeisimpiä tapahtumia Zap2It:lle. Tässä pätkässä pohditaan Jeremyn tulevaisuutta.

Seuraavien muutaman jakson kohdalla odottakaa isoja liikkeitä, mitä tulee Elenan tasaisuuteen, kolmiodraamaan ja jopa Elenan suhteeseen Jeremyn kanssa. Nyt kun Jeremyllä on merkki kädessään, hän on metsästäjä – ei enää vampyyrien hypnotisoitava, uusien tarpeiden ja voimakkaiden halujen ajama.

”Nyt he kaksi ovat yliluonnollisesti alttiit konfliktien syntyyn, joten sunnuntaipäivälliset tulevat olemaan hieman kiusallisia”, Plec sanoo.

Matt tulee olemaan tasapainottava voima Jeremyn elämässä tämän taistellessa salaisuutensa kanssa. ”Matt ja Jeremy tulevat lähentymään, kun Matt ottaa isoveljen roolin auttaakseen kaveriaan. Jeremy painii vaikeiden ongelmien kanssa, jotka seuraavat pientä merkkiä hänen kädessään.”

Lue lisäksi tämä TV Guiden juttu, jossa käsikirjoittajat kommentoivat alkukauden suuria kysymyksiä. Mikä on Aprilin tarkoitus ohjelmassa, mitä seurauksia Elenan viime jakson teoilla on, miten on Elijahin ja Katherinen laita? Muun muassa näitä pohditaan.

="font-size: 9px;">Tags:
  1. Tintti
    1.58 13.11.2012

    Kotisivukohdassa linkki sivulle, mistä satuin löytää yhden still kuvan ensviikon jaksosta.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland