Zap2it: 6 asiaa tulevasta jaksosta
Kirjoitti: | 09. helmikuu, 2012 | artikkelit, jaksot, season 3 |

Zap2It pääsi näkemään uuden jakson ennakkoon ja on saanut luvan paljastaa muutaman asian tulevasta jaksosta…

Damonin niska napsautetaan – mutta yllättävintä on se kuka tämän melko väkivaltaisen (vaikkakin väliaikaisen) tapon tekee. Myöhemmin Elena sanoo hänelle jotain, mikä iskee melko kovasti Damoniin ja joka todella muuttaa asioita heidän välillään. Mutta jakson lopulla Damon saa puhtinsa takaisin todellakin. Hän ei ole ehkä Damon jonka tapasimme pilotissa, mutta hän on saanut takaisin osan seksikkäästä rämäpäisyydestään ja oli jo aikakin meidän mielestämme.

Klaus/Caroline fanit, teille on tulossa paljon purtavaa, kun nämä kaksi vampyyria tulevat viettämään todella aikaa keskenään – Klaus jopa jakaa joutain harrastuksiaan Carolinen kanssa. Kyllä… ilmeisesti hän on todella taiteilija, kun hän ei teurasta kaupunkeja ja muuta. Silti vaikka Tyler onkin poissa, älkää epäilkö hetkeäkään, etteikö Caroline rakastaisi häntä. Tai ehkä hetken. Tai toisenkin. (Mukana on myös muutama hauska kohtaus Carolinen ja Mattin välillä teille, jotka vielä toivovat pitävänsä sitä liekkiä yllä.)

Tapaa (muut) alkuperäiset! Perhesalaisuuksia paljastetaan – ainakin se, että heidän sukunimensä on Mikaelson. Opimme tuntemaan Kolin hieman paremmin ja luulette, että tulette rakastamaan-hänen-vihaamistaan yhtä paljon kuin mekin. Sanotaan vaikka, että hän pelleilee jonkun kanssa, jota rakastamme… mutta hän näyttää pirun hyvältä tehdessään niin. Finn pysyy melko mystisenä vielä, mutta Julie Plec paljasti, että hän jakaa isänsä kanssa vihan vampyyreja kohtaan ja näemme mihin se johtaa seuraavien jaksojen aikana. Aina-mystinen alkuperäinen noita paljastaa todelliset suunnitelmansa. Kyllä, aivan kuten muillakin Mystic Fallsissa, hänelläkin salainen tavoitteensa. Ja kuten muutkin, hänkin tarvitsee Elenaa siihen.

Bonnie ei ole jaksossa, mutta tulemme saamaan tietää lisää hänestä ja Abbysta, joka pistää heidät taas mytologian keskiöön, eikä vain juonittelun seurauksena. Saamme tietää etteivät Bennettien noida ole vain noitia. Heidän esi-isänsä ovat olleet alkuperäisiin sekaantuneina tuhansia vuosia ja Estherin henkiinheräys tuo heidät yhä enemmän mukaan soppaan tulevissa jaksoissa.

Matt pysyy ilmiömäisenä. Joku suunnittelee tappavansa hänet jaksossa, mutta hän on herrasmiesmäisempi kuin koskaan, jopa äärimmäisen vaaran alla. Lopussa on hieno hetki, josta Julie Plec sanoo Matt fanien riemastuvan. Mattin ja Rebekahin välillä voisi olla mahdollisuus romanssille ja hän tekee päätökseen siitä ennen jakson loppua. Olemme melko vaikuttuneita, että hän luulee saavansa jotain sananvaltaa asiassa.

Emme ole unohtaneet teitä, Stefan fanit. Elena on joutunut köydenvedon väliin (yhdessä vaiheessa heillä molemmilla on Elena käsissään). Kysymys on, kuten aina, pystyykö Stefan löytämään itsestään tarpeeksi välittämistä Elenaa kohtaan – ja haluaako Elena hänen enää välittävän tässä vaiheessa. Siihen saamme melkolailla vastauksen jakson aikana. Kuten yleensäkin, Paul Wesleyn esiintyminen saa meidät kananlihalle.

Mitäköhän siis luvassa. Enää muutama tunti odottelua jäljellä…

Kommentit pois päältä artikkelissa Zap2it: 6 asiaa tulevasta jaksosta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland