Webclip ”The Ties That Bind” jaksosta
Kirjoitti: | 14. tammikuu, 2012 | jaksot, season 3, videot |

Ensiviikon jaksosta on jo nyt julkaistu pieni pätkä webclippinä. Toivottavasti jättävät jotain paljastattavaa loppuviikollekin ;)

Uuteen jaksoon ei valitettavasti ole vielä tekstejä, joten olkaa kilttejä älkääkä hoputtako. Tekstit tulevat, kun tulevat. Niissä saattaa joskus mennä päiviäkin. Edistymistä voitte seurata Subsyndromen suomennosprojektiketjusta, jossa näkyy projektin edistymisen. Ja muistakaa, että tekstityksiä suomentavat ihmiset vapaaehtoisesti omalla vapaa-ajallaan, joten aikataulutus ei aina päde. Projektia voi aina nopeuttaa osallistumalla itse, joten jos siis tunnet olevasi tarpeeksi kielitaitoinen ja halukas niin tuohon suomentamiseen kannattaa tutustua. Se on oikeasti tosi kivaa hommaa ja kielitaito karttuu hyvin.
Lisäksi kuten jo eilen mainitsin, olen seuraavat 3 viikonloppua kurssilla, tunnin kuluttua olen siis lähdössä kouluun ja pääsen vasta 4 jälkeen, joten olen todella kiireinen ja en pääse niin kovin paljoa päivittelemään, joten olkaa siis kärsivällisiä, kaikki tulee ajallaan. :)

 1. Just Some1
  12.28 15.01.2012

  I L0VE THIS, varsinkin Damon.
  ”We kissed…….”
  Ja sit B’n ilme… Ja Elenan ilme…
  LOVE love LOVE love LOVE

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland