Webclip #2 – I Know What You Did Last Summer
Kirjoitti: | 01. lokakuu, 2013 | jaksot, season 5, videot |

Vajaa 3 päivää! Jännittääkö?
Tässä toinen klippi tulevasta jaksosta.

PS. Tagissa on ollut puhetta siitä aikooko joku katsoa jakson suoraan livenä yöllä. Itse en ainakaan tähän pysty, enkä ole koskaan katsonut jaksoa livenä, joten en varmasti osaa kertoa paikkaa, josta se onnistuisi, mutta alla pari linkkiä, joita voi kokeilla. Jenkeissä jakso tulee 20.00 torstai-iltana, joka tarkoittaa siis meillä 3.00 perjantaiaamuyötä. Mikäli joku tietää lisää mahdollisia paikkoja, joista jakson voi livenä katsoa kertokaa niitä ihmeessä vaikkapa tagissa tai kommentoimalla tähän viestiin. Kommentit menevät tarkistukseen roskapostin takia, jos ne sisältävät linkkejä, joten älä siis ihmettele ettei viestisi näy heti.

CW Live Stream
UFREETV.COM

 1. Saija Turunen
  16.45 01.10.2013

  Moi!
  Olin viime vuonna Jenkeis ja katoin ton CW:n kautta mut mun mielestä se ei toimi kuin vaan Jenkeis tai oon kokeillu kattoo sen kautta TVD:tä Suomessa mutta en oo pystynyt kattomaan jaksoja. Js olisin just kans kysyny et mist ne näkis suoraan tai vaikka perjantai aamuna?

 2. Tipsuli
  8.49 02.10.2013

  Oikeassa olet, varsinaisestihan tuo CW ei Suomessa näykään. Kuitenkin joidenkin nettisivujen kautta pystyy livestreamaamaan niin, että kanava näkyy mistä päin maailmaa tahansa. Itse olen kerran kokeillut ja ainakin se silloin toimi. Laatu ei tietenkaan ole yhtä hyvä, mutta kyllä epätoivoisimmat saavat jaksonsa katsottua suoraan livenä halutessaankin.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland