Vampyyripäiväkirjoja suomentamaan?
Kirjoitti: | 05. elokuu, 2012 | Ei kategoriaa |

Ensinnäkin, kiitos osallistujille miitistä! :) Oli tosi hauskaa ja ehdottomasti voidaan ottaa uudelleen ja toivottavasti seuraavalla kerralla saadaan useampikin innostumaan. Seuraavasta miitistä ei kovin paljon keskusteltu, mutta vähän oli ideaa, että seuraavan kerran paikkana voisi olla Helsinki ja ajankohtana kenties vuodenvaihteen jälkeen? Aikaahan tähän vielä on, mutta pistäkää korvan taakse ja miettikää, josko olisitte kiinnostuneita. :)

Mutta varsinaiseen asiaan. Kuten kaikki tietävät, SubSyndrome on hienosti hoitanut Vampyyripäiväkirjojen suomentamista. Nyt siellä toivotaankiin uusia innostuneita suomentajia tiimiin mukaan. Moni varmasti muistaa, että viime kaudella teksteillä kesti joskus hieman ja se johtuu ihan siitä, että suomentajia on liian vähän. Nyt olisi siis hyvä aika halukkaiden kokeilla suomentamista harjoitusprojektilla ennen kauden alkua. Suomentaminen on mukavaa hommaa ja kielitaito karttuu helposti. Lisäksi bonuksena se, että suomennosprojektiin osallistuvat saavat tekstit omaan käyttöönsä heti niiden valmistuttua, eikä tarvitse odottaa karenssin päättymistä ja tekstien julkaisua.

Halukkuudesta kannattaa ottaa yhteyttä SubSyndromen puolella Lotsaan, joka osaa neuvoa ja antaa infoa suomentamisen aloittamisesta ja harjoitusprojektiin osallistumisesta. Jos siis on yhtään innostusta, niin kannattaa kokeilla jos vaikka innostuisi. Suomentaminen ei todella ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa vaikuttaa. :)

="font-size: 9px;">
Kommentit pois päältä artikkelissa Vampyyripäiväkirjoja suomentamaan?

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland