Vampyyripäiväkirjat: Uusi Aika 3 – Sydänyö ilmestynyt
Kirjoitti: | 11. toukokuu, 2012 | kirjat, season 3 |

3. kausi päättyi juuri, mutta onneksi hieman lievennystä voimme saada juuri ilmestyneet Vampyyripäiväkirjat-kirjasarjan seuraavalla, eli 7. osalla Uusi Aika 3 – Sydänyö.

”Pimeimmänkin yön jälkeen tulee aamu. Komean ja kuolettavan Damonin avulla Elena Gilbertin onnistui pelastaa rakas vampyyrinsä, Stefan, Pimeän ulottuvuudesta. Kumpikaan veljeksistä ei kuitenkaan palannut pahuuden syvyyksistä haavoittumattomana. Stefan on pitkän vankeuden jäljiltä heikko ja tarvitsee enemmän verta kuin Elena pystyy hänelle antamaan. Damon on taas muuttunut maagisesti ihmiseksi. Epätoivoinen Damon on valmis tekemään mitä tahansa tullakseen taas vampyyriksi – vaikka matkaamaan helvettiin. Vahingossa hän tulee ottaneeksi mukaansa Elenan parhaan ystävän Bonnien. Sillä välin kun Stefan ja Elena yrittävät pelastaa viattoman ystävänsä helvetin kauhuista, Meredith ja Matt taistelevat Fell’s Churchin vallanneita vaarallisia henkiä vastaan. He saavatkin pian järkytyksekseen selville, että pahan lähde on pimeämpi ja lähempänä kuin kukaan olisi ikinä osannut arvata.”

Kirjan voit tilata itsellesi monista verkkokaupoista, esim. Cdon tai Bookplus.

Lisäksi voit jo ennakkovarata itsellesi 3. kauden dvd-julkaisun, joka ilmestyy syyskuun 5. päivä, mm. seuraavista verkkokaupoista Cdon (dvd)/Cdon (bluray) tai Discshop (dvd)/Discshop (bluray)

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Vampyyripäiväkirjat: Uusi Aika 3 – Sydänyö ilmestynyt

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland