Uusia näyttelijöitä
Kirjoitti: | 10. marraskuu, 2011 | artikkelit, jaksot, näyttelijät, season 3 |

Sarjamme näyttelijäkaarti saa taas lisäystä, tällä kertaa kahdella naisnäyttelijällä. Toinen heistä, Persia White, tulee näyttelemään Bonnien äitiä, kertoo Entertainment Weekly. Aika jännää, että päästään tutustumaan tällaisiinkin kasvoihin, vähän kuten Carolinen isä pysyi tuntemattomissa kaksi kautta. Vielä puuttuu Mattin isä, hehheh.


Entinen Girlfriends -sarjan tähti Persia White on valittu Abby Bennettiksi, äidiksi joka hylkäsi Bonnien. Hän tulee esiintymään ensikerran jaksossa 12 ja palaa. Abbya kuvaillaan kauniina mutta ongelmaisena naisena, jota rasittaa menneisyyden salaisuudet, jotka johtivat hänet jättämään Bonnien. Hän on myös ”yhtä päättäväinen ja tulinen kuin kuka tahansa Bennettien nainen.” Tarkoittaakohan tuo, että hän on myös noita vai, kenties, onko jokin syy miksi opimme viime viikon jaksossa, että joku voi olla noita tai vampyyri, mutta ei koskaan molempia?

Toinen uusi tulokas onkin eräällä pääkolmikosta hyvin tuttu. Hollywood Reporter nimittäin kertoo, että Paul Wesleyn vaimo Torrey DeVitto tulee esittämään älykästä tohtoria, jota kiinnostaa Alaricin elpymiskyky. DeVitto on tunnettu ohjelmasta Pretty Little Liars.


DeVitto, joka nai Wesleyn huhtikuussa, tulee näyttelemään Marya, älykästä nuorta lääkäriä, jota kiehtoo Alaricin elpymisvoimat. Hän tulee esiintymään jaksoissa 310 ja 311 suurella todennäköisyydellä, että jatkaa sen jälkeen.

Entertainment Weekly lisää vielä Alaricista tämän:

Alaric kuolee tämän viikon Homecoming-tansseissa, mutta elää koska se oli jonkun yliluonnollisen olennon käsissä, joka ei kerrankin ole Damon. UPDATE: Tuottaja Julie Plec sanoo, että Alaric ei itseasiassa käytä sormustaan ennen uutta vuotta.

Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia näyttelijöitä

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland