Uusi ulkoasu
Kirjoitti: | 18. toukokuu, 2012 | sivu |

Sivusto on saanut vihdoin ja viimein uuden ulkoasun ja karistanut talven lumet. Toivottavasti pidätte ulkoasusta, vaikka tämä nyt ei niin kovin kesäinen olekaan. Yritin pysyä mahdollisimman selkeässä ja neutraalissa teemassa, jotta sivu olisi miellyttävä kaikkien silmille. Muoto on pysynyt sivulla samana, joten mikään ei ole oleellisesti vaihtanut paikkaa.

Sivun toimivuus on kokeiltu Mozilla Firefoxilla, Google Chromella ja Internet Explorerilla, joista itse suosittelen Firefoxia tai Chromea. Explorerilla sivu ei näytä niin hyvältä kuin muilla selaimille, koska sen koodituki ei ole niin laaja kuin muilla selaimilla.

Joitain pieniä höräjä tai omituisuuksia sivulla saattaa vielä näkyä ja pieniä muutoksia saatan tehdä, jos en ole johonkin tyytyväinen, joten jos sinäkin huomaat jotain kummallista, niin ilmoita siitä, jos en vaikka itse sitä ole huomannut. Ainut suurempia asia, joka on kesken on uutisten kommentointi, joka näyttää vielä samalta, kun vanhassa leiskassa ja se korjaantuu tässä piakkoin, kunhan saan hieman säädettyä siitä muutenkin toimivamman näköisen.

Moni on myös varmasti huomannut, että moni asia sivulla on pahasti jäänyt päivittämättä, ja niitä olisi nyt tarkoitus lähteä tässä kesän aikana kovaa vauhtia päivittelemään. Myös galleria on saamassa uuden ulkoasun kesän aikana. Foorumi sai juuri uuden ulkoasun, joka myöskin kaipaa vielä hieman säätämistä, jonka myös hoidan mahdollisimman pian.

Toivottavasti pidätte uudesta ulkoasusta! :)

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi ulkoasu

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland