Tvline vihjaa mahdollisesta Elenan paluusta
Kirjoitti: | 24. tammikuu, 2016 | artikkelit, season 7 |

Tvline vastasi tuttuun tapaan fanien kysymyksiin heidän suosikkisarjoistaan ja paljasti hieman vihjeitä tulevista tapahtumista. Tällä kertaa yksi fanien kysymyksistä koski Vampyyripäiväkirjoja ja eritoten Elenan mahdollista paluuta.

Onko mahdollista, että näkisimme Elenan paluun tällä kaudella? -Ashley
Jos olemme onnekkaita, niin emme näe. Vastaavan tuottajan Julie Plecin mukaan he toivovat, että voivat tuoda Nina Dobrevin hahmon vielä takaisin sarjan päätöstä varten, joten ”ellei mitään katastrofaalista tapahtu” (Plecin sanojen mukaan) ja tämä päätyy olemaan sarjan viimeinen kausi, älkäämme odottako neiti Gilbertin paluuta vuonna 2016. ”Käytännössä sitouduin siihen, että kun Ian ja Paul ovat valmiita päättämään sarjan, minäkin olen,” Plec lisää. ”Se voi olla hyvin pian tai sitten he haluavat pysyä kuvioissa. Tällä hetkellä asia riippuu heistä. Pysyn heidän kanssaan niin kauan, kun tunnen voivani jatkaa tarinaa heidän kanssaan.” Elenan tarinassa on vielä kerrottavaa, joten Plec on valmis hyväksymään Dobrevilta sen, mitä hän on valmis Elenan tarinasta kertomaan.

Itse pidän näitä enteitä hieman huolestuttavina, sillä sarjan päättymisestä seitsemännen kauden jälkeen on liikkunut paljon huhuja. Kukaan ei ole vahvistanut mitään, eikä antanut mitään suoria vihjeitä, mutta mm. Ian Somerhalder ja Kat Graham ovat maininneet asioita, jotka saattavat kenties viitata siihen, että sarja lähenee kohti loppuaan. Yleensä ensimmäiset ennakkotiedot sarjojen seuraavien tuotantokausien vahvistumisesta julkaistaan alkukeväällä tammi-helmikuussa, joten ehkä pian saamme jonkinlaista tarkempaa tietoa asiasta, kun CW ilmoittaa tiedot ensimmäisistä syksyn 2016 sarjoistaan.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Tvline vihjaa mahdollisesta Elenan paluusta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland