TV Line selvitti mitä Damonin päässä liikkuu 3. kaudella
Kirjoitti: | 26. syyskuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |


Repijä-Stefanin ollessa vapaana Damon jäi melkoisen pulaan kauden aloituksessa CW:n Vampyyripäiväkirjoissa. Hänen veljensä ei ainoastaan tappanut hänen tyttöystäväänsä – RIP Andie Star – mutta Stefan jätti myös oman naisystävänsä Damonin seuraan. Käyttääkö Damon tilaisuutensa Elenan läheisyydessä? Vai onko hän liian kiireinen suriessaan reportterityttöään?
TV Line puhui Ian Somerhalderin kanssa siitä mitä Damonin päässä liikkuu ja mitä Stefanin karu puoli tarkoittaa Damonille ja Elenalle.

Q: Onko Andien kuolemalla Damonille mitään merkitystä?
A: Andie oli hauska ja kaunis ja älykäs. Damon oikeasti piti paljon Andiesta huolimatta siitä, että oli lumonnut tämän tekemään mitä hän halusi. Andiella oli silti oma mielensä, mikä on hienoa. Joten Damon on kyllä tolaltaan, mutta Andien kuolemassa on oikeasti kyse siitä kuinka pitkälle Stefan on valmis menemään. Se yllättää Damonin. Se on takaisku hänelle. Ja melko harmillistakin.

Q: Ajatteleeko osa Damonista, että hän on Elenan vietävissä?
A: En usko niin ollenkaan. Elenan aikomukset eivät ole muuta kuin puhtaita, eikä hänen aikomuksillaan ole oikeastaan mitään tekemistä Damonin kanssa. Hän välittää Damonista, mutta ei pelaa tämän kanssa missään muodossa tai millään tavalla. En voi tietenkään puhua sarjan tuottajien puolesta, mutta se ei vain kuulu Elenan luonteeseen.

Lisää mm. Damonista ja Alarickistä, sekä Damonin tavasta purkaa turhautumisiaan, voit lukea alkuperäisestä artikkelista TV Linen sivulta.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa TV Line selvitti mitä Damonin päässä liikkuu 3. kaudella

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland