TVD dvd-boxit kampanjatarjouksessa
Kirjoitti: | 26. toukokuu, 2013 | Ei kategoriaa |

Nyt kun 4. kausi on saanut päätöksensä, on hyvä aika virkistää muistia ja katsella vanhat kaudet odotellessa syksyn uusia jaksoja. 4. kauden dvd:tä ei ole vielä julkaistu, enkä tiedä sen julkaisupäivää, mutta aiempien kausia dvd-boxit ovat nyt huipputarjouksessa cdon.com sekä discshop-verkkokaupoissa. Jos et siis itse vielä omista kausia, nyt on hyvä tilaisuus hankkia ne kaikki edulliseen hintaan.


1. kausi
CDON.COM – 12.95€ | DISCSHOP – DVD 12.95€ / BLU-RAY 21.95€
Kouluvuoden alkaessa Mystic Falls High Schoolissa, Elenaa ja hänen ystäviään kiehtoo komea ja salaperäinen uusi oppilas, Stefan Salvatore. Stefan ja Elena vetävät välittömästi toisiaan puuoleensa, vaikka Elena onkin hämmentynyt Stefanin oudosta käytöksestä. Elena ei kuitenkaan tiedä, että Stefan piilottelee synkkää, kuolettavaa salaisuutta – faktaa, että hän on vampyyri. Elena ja Stefan ovat juuri alkamassa tuntea toisiaan paremmin kun Vickin kimppuun on hyökätty ja tämä on jätetty vuotamaan kuiviin, vain kaksi reikää kaulassaan.


2. kausi
CDON.COM – 19.95€ | DISCSHOP – DVD 14.95€ / BLU-RAY 21.95€
Toisella tuotantokaudella Elena, Stefan, Damon ja muut Mystic Fallsin asukkaat saavat seurakseen uhkaavaa uutta verta. Haudasta noussut Katherine harjoittaa aivan omantyylistään pahuutta. Maailman vaarallisimmat vampyyrit jahtaavat Elenaa, joka saa tietää kauhistuttavasta yhteydestään näiden maailmaan. Ja nyt kuutamoisina öinä liikkeellä on ihmissusia…


3. kausi
CDON.COM – 26.95€ | DISCSHOP – DVD 39.95€ / BLU-RAY 29.95€
Kolmannella kaudella saamme selville lisää tietoa Klausista sekä muista Alkuperäisistä vampyyreistä. Myös Klausin motiivit Stefanin puolelleen värväämisestä paljastuvat ja Stefanin häilyessä pimeän puolen rajamailla, Damon ja Elena kamppailevat syyllisyytensä kanssa. Jeremyn haamut menneisyydestä kantavat mukanaan voimakasta viestiä, jolla on vahva vaikutus tämän ja Bonnien suhteeseen. Carolinen ja Tylerin välien lämmetessä, parin perheen välit viilenevät.

Älä unohda myöskään alkuperäistä kirjasarjaa, joka nyt myös tarjouksessa cdon.com verkkokaupassa. Kirjat alkaen vain 10.47€. CDON.COM

="font-size: 9px;">
 1. rachelii
  22.30 27.06.2013

  Hei sori kysyn mutta onko vitos kaudesta tullu jo oikeeta promoa?

 2. sara
  12.58 29.06.2013

  missä viipyy neloskaidet viimeiset jaksot?? Ilmestymisestä on vaikka kuinka kaun. Tuntuu että koko sivu on unihdettu kun täälä ei ole mitää uutta.

 3. hopewellmontessori
  12.47 09.07.2013

  Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for?

  you make blogging look easy. The overall
  look of your website is excellent, let alone the content!

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland