Vicky Donovan
Luonut: | Sivua päivitetty viimeksi: 16. maaliskuu, 2011 |


Vicky Donovan on huumeongelmainen nuori nainen. Hänen veljensä on Elenan entinen poikaystävä Matt Donovan. Ensimmäisessä jaksossa Vicky joutuu vampyyri-Damonin hyökkäyksen kohteeksi ja joutuu sairaalaan. Elenan veli Jeremy on huolissaan Vickystä, koskan hengaili tämän kanssa suurimman osan kesästä ja menetti tälle jopa neitsyytensä. Vicky on kuitenkin enemmän kiinnostunut Tyler Lockwoodista, jolta ei kuitenkaan saa arvoistaan vastarakkautta.

Jaksossa 1×06 Uutta verta Damon muutta Vickyn vampyyriksi huvin vuoksi. Hämmentynyt Vicky kuitenkin karkaa Damonilta ja tulee Jeremyn luo. Vicky on edelleen hyvin hämmentynet tilanteestaan, vaikka Stefan ja Damon yrittävät selittää hänelle vampyyrinä olemisen perusasioita. Vicky ei pysty kuitenkaan pitämään halujaan kirussa, vaan karkaa taas ollakseen Jeremyn kanssa. He sopivat tapaamisen koulun naamiaisiin, johon Vicky saapuukin vampyyriksi pukeutuneena. Naamiaisissa Vicky menettää hallinnan ja hyökkää Elenan kimppuun, jolloin Stefan seivästää tämän.

Vickyn hahmo nähdään viimeisen kerran jaksossa 1×07 Riivattu, jossa Stefan tappaa tämän. Tämän hetkisten tietojen mukaan hahmo ei ole palaamassa sarjaan edes takaumissa.


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland