Anna
Luonut: | Sivua päivitetty viimeksi: 01. lokakuu, 2011 |


Anna on Pearlin vampyyritytär, jonka iästä ei ole tietoa. Hän saapuivat yhdessä muiden hautavampyyrien kanssa Mystic Fallsiin 1864. Anna ei silloin juuri herättänyt huomiota. Anna on äitiinsä Pearlin kanssa hyvin läheisissä väleissä ja myös Emily Bennet oli hänen ystävänsä. Kun vampyyrejä alettiin metsästämään, Anna oli heistä ainoa, joka ei joutunut vangituksi lukuun ottamatta Salvatoren veljeksiä ja Katherinea. Hänet pelasti Emily Bennet, joka lupasi Annalle, että tämä näkee äitinsä vielä joku päivä.
146 vuotta sen jälkeen Anna palaa suunnitelman kanssa – suunnitelman, johon osana ovat Elena ja Jeremy. Anna ja Jeremy kuitenkin kehittävät ystävyyden ja myöhemmin romanssin, ja Jeremy saa tietää vampyyreistä juuri Annan takia. Anna onnistui myös vapauttamaan äitinsä ja he halusivat aloittaa yhdessä rauhallisen elämän vanhassa kotikaupungissaan, mutta neuvoston suunnitelmat pilasivat sen. Annan tappoi lopulta John Gilbert.

Toisen kauden lopussa Anna palasi haamuna Jeremyn saatua kyvyn nähdä kuolleita. Kolmannen kauden alussa Anna on nähty vasta pari kertaa, eikä näiden uusien yliluonnollisten olentojen merkitystä ole vielä selvitetty. Annalla tuntuu kuitenkin olevan viesti Jeremylle, samoin kuin pojan toisella kuolleella tyttöystävällä, Vickillä.


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland