TV Linen spoilereita tulevasta
Kirjoitti: | 01. tammikuu, 2013 | haastattelut, season 4 |

Julie Plec antoi TVLinelle hyvin kattavan haastattelun tulevista tapahtumista, kun sarjan odotetut uudet jaksot tulevat ruutuun. Poimin joitain kohtia Stefanista, Klausista ja professori Shanesta, mutta TV Linen sivuilta löytyy paljon lisää tietoa, muun muassa Jeremystä vampyyrintappajana ja Damonin roolista siinä, Tylerin ongelmista ja Aprilin reagoinnista tapahtumiin.

Damon rikkoi siteensä Elenaan, mutta se oli hieman liian myöhään Stefanin mielestä. Miten tämä vaikuttaa heidän suhteeseensa?
Se on valitettavaa. Damon oli hieman liian myöhässä tajutessaan, että oli itsekäs ja hänen piti tehdä oikea valinta Stefanin kannalta. Stefanille valkenee, mitä Elena ja Damon ovat tehneet. Se ei tule olemaan nättiä. Stefan on murtunut. Hän tuntee itsensä petetyksi ja vihaiseksi. Tulemme näkemään paljon hänen näkökantaansa tulevaisuudessa.

Promoista päätellen Stefan myös hyökkää Elenaa vastaan.
Jep. Hän on raivoissaan. Kun eroaminen on kohtelias ja rauhallinen, se on usein alkua hyvin pimeille asioille. Mitä rauhallisempi ero, sitä pahemmat seuraukset.

Klaus on mahtava pahis, ja Joseph Morgan on sanonut, ettei tahdo pehmentää häntä liikaa. Mutta jossain pisteessä, hahmon jatkuvuuden tähden, pitääkö hänen pehmentyä?
Klausin kauneus, hyvin samoin kuin Damonin, on, että hänen hirveät rikoksensa ovat syntyneet täydellisen luottamuksen ja uskon pulasta, seurauksena jatkuvasta petetyksi ja torjutuksi tulemisesta. En väitä, että se olisi tekosyy hänen kauhealle käytökselleen, mutta se on lähtöistä hyvin inhimillisistä asioista. Kun jollain on ollut vahva inhimillisyys, heillä on toivoa – he eivät vain välttämättä herää heti huomenna muuttuneina miehinä. Klaus tulee yhä olemaan monimutkainen hahmo. Hyvin paljon kuten Damon ensimmäisillä kausilla, kun Klaus tuntee olevansa ajettu nurkkaan, hän räjähtää hyvin tuhoisin tavoin. Se tekee siitä mahdottoman antaa anteeksi. Ja silti, Klausin pelastus pitkäaikaisena henkilökaavana on jotain, mistä aina puhumme.

Mikä on Shanen matka seuraavassa luvussa?
Shane on hulluuden kapteeni seuraavassa kappaleessa, missä paljastuu enemmän hänen agendastaan, opitaan lisää tästä myyttisestä Silas-hahmosta, jonka hän jatkuvasti mainitsee, ja lähestytään edelleen parannuskeinon ja Silaksen hautapaikkaa – ja sitten sen valinnan seurauksia ja merkitystä.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa TV Linen spoilereita tulevasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland