TV Line ja IGN haastattelivat Joseph Morgania
Kirjoitti: | 19. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Klaus jatkaa sinnikästä sotaansa Stefanin kanssa, mutta saatamme nähdä myös pehmeämpää puolta Klausista romanttisella saralla. Joseph Morgan puhuu haastatteluissa Klausin romanttisesta puolesta, sodasta Stefanin kanssa, miusta alkuperäisistä, Tyleristä ja paljon muusta. Haastattelut ovat molemmat melko pitkiä, joten tässä vain pätkät niistä. Alkuperäisiin linkit katkelmien alussa.

TV Line: Klausin uudesta naiskiinnostuksesta ja sodasta Stefania vastaan

Q: Meidän on puhuttava nyt Klausin tulevasra romanttisesta kiinnostuksesta. Mitä voit vihjata tarinasta?
A: Hän on iskenyt silmänsä johonkuhun. Se ei tule olemaan helppo prosessi hänelle. Hän on tottunut saamaan haluamansa, eikä tule nyt saamaan tahtoaan läpi heti tällä kertaa. Tämä tyttö leikkii vaikeasti tavoiteltavaa ja tulee olemaan vaikea liehiteltävä. Ja 1000 vuoden jälkeen sitä samaa, se että löytää jotain uutta ja mielenkiintoista on kiintoisaa hänelle. Joten osa jännitystä on tämä uusi haaste ja osa ehkä sitä, että hän on vain äärimmäisen valikoiva. Kun on ollut kuvioisa 100 vuotta, nähnyt ja kokenut kaikkea, etsii vain jotain joka stimuloi ja haastaa hänet ja uskon, että hän todella löytää sitä. Joten olen siis nauttinut suunnattomasti muutamasta viime jaksosta esittäessäni erilaista puolta hänestä ja hän on erilainen perheensäkin kanssa.. Erilaista ihmisyyttä, erilaisia tunteita, jonkun kanssa, jota haluat liehitellä, johon haluat panostaa ja jonka haluat panostavan sinuun.

Q: Puhutaan suhteesta Tyleriin ja heidän oudosta pikku dynamiikastaan. Onko mahdollista, että siteen saisi rikottua?
A: Se on jotain mitä Tyler haluaa, koska Klaus pistää hänet vaikeaan paikkaan. Ja yksi asia Klausista on se, että olen aina ajatellut häntä ”eteenpäinä ajajana”. Eli kun hän pistää Tylerin tekemään jotain epämukavaa ja Tyler on selvästi vaivaantunut siitä, seuraavalla viikolla hän yrittää jotain vielä kamalampaa. Emme voi mitenkään vielä tietää voiko siteen saada purettua. Se on äärimmäisen vahva side, mutta tiedämme, että se on jotain mitä Tyler haluaa ja jonka eteen hän työskentelee. Mutta en vain tiedä onko se mahdollista tai en tiedä vastausta siihen. Jos se on, se tulee olemaan todella vaikeaa, luulisin. Se sisältäisi jotain taikuutta.

IGN – Joseph Morgan (haastattelu kahdella sivulla)

Q: Oletko kiinnostunut keitä arkuissa oikein on?
A: Olen, ja minulta on myös kyselty siitä paljon. Joten ehdottomasti. Ja olin todella kiinnostunut siitä keitä toiset sisarukset tulisivat olemaan, ja ketä tapaisimme perheestäni ja mitä on neljännessä arkussa ja kaikesta siitä. Tiedän nyt siitä jotain. Taidamme olla nyt 16. jaksossa luullakseni. Paljon on alkanut avautua. Minusta todella tuntuu, ”OMG, heillä tosiaan oli suunnitelma alusta asti! He todella tietävät mihin meitä johtavat.” Se on todella hienoa. Melkwin kuin salkku Pulp Fictionissa, joka avataan ja kulta loistaa. Olet kuin ”Mitä salkussa on? Minun on saatava tietää!” Meidän showsamme kuitenkin todella saamme tietää keitä tai mitä arkuissa oikein on. Se on kuin suuri häiritsevä osa sarjaa. En halua paljastaa liikaa, koska se olisi kuin avaisin joululahjat puolestanne.

Q: Onko tulossa lisää takaumia lähitulevaisuudessa?
A: Se tuppaavat tekemään kolme tai neljä takaumajaksoa kaudessa. Joten on tulossa. Luulisin, etät jakso 16 on takauma. Yritän ajatella. Mutta ehdottomasti on tulossa. He rakastavat tutkia niitä.He jakavat niitä kauden mitalle. Tällä hetkellä sellaista ei ole, mutta haluaisin nähdä takauman 1. maailmansodasta. Muta ja veri ja… Emme ole nähneet sitä ennen, joten ehkä takauma 1. maaimansodan aikaisiin Englantiin olisi kiinnostava. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Elämänkaareni on tuhat vuotta. Voimme mennä oikeastaan minne haluamme.

Kommentit pois päältä artikkelissa TV Line ja IGN haastattelivat Joseph Morgania

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland