TV Guide ”Our Town” jakson jälkeen
Kirjoitti: | 14. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, season 3 |

HUOM! ERITTÄIN SPOILAAVA SISÄLTÖÄ, ÄLÄ SIIS LUE ENNEN KUIN OLET KATSONUT UUSIMMAN JAKSON!

Nyt kun Stefan on osoittanut olevansa valmis tekemään mitä vain – jopa pistämään Elenan hengen vaaraan – voittaakseen Klausin, jäimme miettimään väkisinkin tuleeko tämä sota näiden kahden välillä laantumaan koskaan. TVGuide.com rupesi selvittämään mikä on Klausin seuraava liike ja ovatko hän ja Caroline suuntaamassa kohti romanssia. Ja onko Jeremy poissa lopullisesti? Nämä kysymykset jäivät varsinkin mietityttämään uuden jakson jälkeen…

Klaus vs. Stefan
Vastaava tuottaja Julie Plec kertoo, että Klaus jatkaa ”toimintatapojensa säätämistä” nähtyään Stefanin tyrmistyttävät taktiikat. ”Hauskaa oli katsoa kuinka Klaus joutui kiemurtelemaan Stefanin takojen seuraksena ja kuinka hän viisasti ja fiksusti sopeutui tilanteeseen. Huolimatta siitä, että hävisi taistelun tässä jaksossa Stefanille, hän ei todellakaan aio luovuttaa sodassa. Hän vain muuttaa lähestymistaktiikkaansa ja pääsemme näkemään Klausin enemmän manipuloimassa, kuin suorassa väkivallassa.”

Milloin Rebekah tulee takaisin?
Klausilla on sisarensa ruumis hallussan, mutta tullaanko tikari ottamaan hänestä pian? Plec kertoo: ”Rebekah ei tule olemaan poissa pitkään, mutta Klaus on kauhuissaan tikarin pois ottamisesta, joten hänen on päästävä sen yli ennenkuin näemme Rebakahin taas elossa. Klaus teki menneisyydessään kamalia asioita, joista tietää Rebekahin tietävän, joten se vaatii hieman aikaa ennen kuin Klaus tuntee olonsa varmaksi ottaakseen tikarin pois. Tietenkään, kun se tulee tapahtumaan, Rebkah ei ole mikään Elena Gilbertin fani, joten tahtojen taisto siitä asiasta tulee takaisin, koska Rebekah haluaa kostaa Elenalle selkäänpuukotuksen.”

Onko Jeremy poissa lopullisesti?
Joukko lähetti Jeremyn Denveriin, mutta Plec sanoo ettei katsojien tarvitse olla huolissaan siitä, että Jeremy on poissa kokonaan. ”Ei ole mahdollisuuttakaan, että Elena olisi menettänyt pikkuveljensä lopullisesti,” hän kertoo. ”mutta se milloin tulemme Jeremyn näkemään saa pysyä mysteerinä.”

Artikkelissa puhuttiin myös mm. Carolinesta ja Klausista, Damonista ja Elenasta, Alarickin sormuksesta ja muustakin, joten käy katsomassa alkuperäisestä artikkelista lisätietoja halutessasi.

Kommentit pois päältä artikkelissa TV Guide ”Our Town” jakson jälkeen

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland