Torrey DeVitto ja Persia White haastateltavina
Kirjoitti: | 09. helmikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

HollywoodLife haastatteli Torrey DeVittoa (Meredith Fell) kyselleen Meredithin tulevaisuudesata sarjassa ja näyttelijätär varoi paljastamasta kovin paljoa, mutta vihjaa kuitenkin, että tulemme saamaan tietää yhä enemmän tästä vielä kovin mysteerisestä hahmosta.

HollywoodLife

Torrey DeVittolla on pieni ritaali aina, kun hän saa uuden TVD käsikirjoituksen luettavaksi: ”Selaan aina sen todella nopeasti läpi: Olenko jo kuollut? En? Hienoa, nyt voin aloittaa alusta.” Mutta ollessaan yksi harvoista täysin ihmisistä hahmoista sarjassa, hän tietää, että hänen päivänsä ovat rajalliset. ”Se on tavallaan väistämätöntä,” hän kartoi HollywoodLife.comille. ”Kuinka kauan voin todella kestää tässä hullussa yliluonnollisessa sarjassa? Olen vain onnellinen, että olen kestänyt tähänkin asti.”
Alarickin deittailu ei varsinaisesti myöskään auta Meredithin selviytymisessä Mystic Fallsissa – eihän unohdeta mitä tapahtui Jennalle ja Isobelille – mutta Torrey ei välitä. Hän on täysin Meredithin ja Alarickin romanssin takana.
”Mielestäni kakissa ihmissuhteissa tässä sarjassa on seurauksensa,” hän myöntää. ”On niin paljon asioita, jotka voivat pilata sen. On vaikeaa ylläpitää normaalia tervettä ihmissuhdetta. Mutta mielestäni heidän suhteensa rakentuu hienolla tavalla. Pidän noista hahmoista yhdessä, mielestäni he toimivat hyvin yhteen. Olen aina innoissani näkemässä mihin se johtaa seuraavaksi.”
Niin kauan kuin henki pihisee Meredithin keuhkoissa, Torrey lupaa, että tulemme saamaan tietää lisää yllätyksiä hänen hahmostaan.
”Hänellä on salaisuutensa ja moni asia tulee päähänsä,” Torrey sanoo. ”Alamme oppimaan enemmän ja enemmän hänestä joka jaksossa. Hänen Fellinä olemisensa tuo varmasti mukaan osansa. Hän on todella mahtava, vahva, suorapuheinen hahmo, jonka näyttelemisestä todella nautin.”

TV Fanatic taasen haastatteli Persia Whitea (Abby Bennett) mm. siitä onko Abbysta äidiksi Bonnielle.
TV Fanaticin alkuperäisestä artikkelista voit lukea lisää.

Q:”The Ties That Bind” jaksossa Abby kertoi nauttineensa 15 vuodesta olleessaan nainen, ei vain noita. Voitko tarkentaa sitä? Tulemmeko näkemään tai saamaan tietää lisää hahmon menneisyydestä?
A: Abbyllä on paljon karvattavaa menneisyytensä virheissä. Vanhempana oleminen on suuri vastuu ja se, että hän on noita tuo vielä lisää taakaa… tulemme oppimaan lisää hänen heikkouksistaan ja vahvuuksistaan tulevissa jaksoissa.

Q: Mitä voimme odottaa Abbyltä seuraavaksi? Miten hän työskentelee Bonnien kanssa saadakseen voimansa takaisin?
A: Abby on vihdoin yrittämässä astua paikalleen ja olla se joka on, pääasiassa äiti Bonnielle.

Q: Miten kommentoit Abbyn sidettä Jamieen? Yrittääkö hän paikata tyttärensä hylkäystä ottamalla pojan?
A: Kyllä. Luulen, että Abby yritti korvata Bonnien hylkäämistä olemalla vanhempi Jamielle. Hän otti hänet omakseen.

Kommentit pois päältä artikkelissa Torrey DeVitto ja Persia White haastateltavina

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland