The Originals-spinoffin näyttelijävalintoja
Kirjoitti: | 06. helmikuu, 2013 | artikkelit, näyttelijät, The Originals-spinoff |

Mahdollisesta alkuperäisistä kertovasta spinoffista on ollut paljon puhetta ja nyt aiheesta onkin lisää uutisia näyttelijävalintojen muodossa. Pari henkilöä on jo nimittäin saanut roolin (toivottavasti) syksyllä tulevasta sarjasta.


Ensimmäinen roolin saaja on Charles Michael Davis, joka tulee olemaan Marcelin roolissa, joka on Klausin juonitteleva entinen oppipoika.

Marcelin kerrotaan olevan ilkeä, villi ja karismaattinen ja entinen katurotta, joka nyt johtaa New Orleansin yliluonnollisia ympyröitä. Nykyajan vampyyrina hän on hurja ja rohkea ja kykenevä saavuttamaan yhtä paljon sekä charmillaan, että voimallaan. Elijah yrittää auttaa itsetuhoista veljeään löytämään pelastukseen ja joutuu sen vuoksi liittoutumaan Marcelin vihollisten kanssa pitääkseen veljensä kurissa.

Davis saattaa olla monelle tuttu sarjoista Greyn Anatomia, sekä Switched at Birth.


Toinen roolin saanut on Daniella Pineda, joka esittää noita-Sophieta.

Sophie on hoita, jonka taikuus on ”hiljennytty”, muttei kokonaan kuollut. Johtajana ja seksikkäänä teräväkielisenä sosiaalisena voimana hän idättää hitaasti vallankumouksen siementä kaltaistensa joukossa.

Pineda on tuttu mm. sarjoista Midnight Sun ja Isänmaan puolesta, mutta on kuitenkin vielä suhteellisen tuntematon ja nuori näyttelijä.Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
-