The Originals sivusto etenee
Kirjoitti: | 14. heinäkuu, 2013 | sivu, The Originals-spinoff, videot |

Tällä viikolla kyselin teiltä haluaisitteko sivustolla uutisoitavan vain TVD:stä vai haluaisitteko mukaan myös uutisia The Originals spin-off-sarjasta. Mielipiteenne ovat olleet melko tasan kummankin vaihtoehdon kesken, joten päätin itse tehdä viimeisen päätöksen ja perustaa sarjalle oman sivustonsa. Ensinnäkin se auttaa omaa ylläpitoani, sillä uutiset on helpompi pitää erillään toisistaan. Lisäksi se antaa ihmiselle vaihtoehdon olla lukematta uutisia The Originalista näin halutessaan.
Viikonlopun aikana olen siis aloittanut uuden sivuston tekemisen ja toivon saavani sivuston julkaisukuntoon mahdollisimman pian. Näin aluksihan sivustolla ei kovinkaan paljon sisältöä tule olemaan, koska sarja ei ole vielä alkanutkaan. Uutisia alkaa kuitenkin syksyn lähestyessä ilmestymään entistä enemmän, joten sisältöäkin alkaa kertymään. Vielä en osoitetta teille anna, koska sivusto on niin keskeneräinen, mutta ilmoittelen tulevaisuudessa asiasta taas lisää.

Toinen uusi juttu on oma youtube-kanava. Sinne olisi tarkoitus kerätä mm. jaksojen promoja ja kenties joitain muitakin sarjaan liittyviä videoita. Tähän mennessä kanavalta löytyy 1. kauden jaksojen promovideot ja lisää videoita tulossa myös pian. Linkki kanavalle tässä.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa The Originals sivusto etenee

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland