Suuria paljastuksia tulevista jaksoista
Kirjoitti: | 26. huhtikuu, 2012 | artikkelit, jaksot, season 3, season 4 |

Media on taas saanut nähdä tulevan jakson etukäteen ja spoilerivaara on nyt suurimmillaan, kun uutisia valuu joka raosta. Tässä muutamia paljastuksia jaksosta, joten ole varovainen lukiessasi. Tässä muutama kohta artikkeleista, tarkemmin sinun täytyy kuitenkin lukea alkuperäisistä teksteistä, johon linkit mukana.

Zap2It

1. Stelena-fanit.. teidän hetkenne on nyt. Kaikesta tragediasta huolimatta nämä kaksi tukevat toisiaan koko jakson. Jakson jälkeen heidän suhteensa on vahvempi kuin koko kautena.
2. Vampyyrien ollessa tanssiaisissa, ihmisten on ottettava taistelu käsiinsä… mutta se ei suju kovin hyvin. Matt ja Jeremy kohottavat aseensa toisiaan kohtaan…
3. Bonnie ja Jamie lähentyvät.
4. Estherin petos työntää Klausin reunan yli. Hän tulee taas pelottamaan meitä.
5. Jakson vaikuttavimmassa kohtauksessa ei puhuta ollenkaan. Jos haluat valmistautua, kuuntele Daughters:n kappale ”Medicice”. Ja varaa nenäliinoja.

KSiteTV – Julie Plec puhuu finaalijaksosta ja 4. kaudesta

Tuleeko kukaan kuolemaan ennen kauden päätöstä? ”Vuosi ei ole täysi ilman tunteellisia menetyksiä,” Plec sanoo.
”On oltava riski, että joku ei enää palaakaan. Muuten kuolemalla ei olisi merkitystä. Haluammeko sanoa ihmisille hyvästit? Emme. Ja kuten olette nähneet, olemme usein löytäneet tarinassa keinon tuoda rakkaat takaisin, hyvällä tai huonolla tavalla. Hyvällä meille,” hän jatkaa….

Virallista ilmoitusta TVD:n 4. kaudesta ei vielä ole, mutta Plec kertoo, että he ovat ”niin varmoja kuin voivat olla.”
”Olemme jo puhuneet 4. kaudesta, mikä olisi porukkamme viimeinen vuosi lukiossa,” Plec kertoo, ”kun he tulevat tekemään suuria muutoksia tunne-elämässään, omassa elämässä, rakkauselämässään ja yliluonnollisessa elämässään. He tulevat tekemään päätöksiä tulevaisuuden suhteen ja mitä se tuokaan.”
Ja vielä eteenpäin ajatellen, tietää Julie jo ”loppu” lopun suunnitelman?
”Kevin ja minä teimme suunnitelman istuessamme ostoskeskuksessa sunnuntaiaamuna 2. kauden alkuvaiheessa. Olimme väsyneitä ja stressaantuneita ja puhuimme sarjan viimeisestä hetkistä, viimeisistä hahmoista sarjassa ja aloimme itkemään keskellä ostoskeskusta. Tunsimme, että se on oikein. Joten jos oletamme, että olemme vielä molemmat maisemissa silloin, niin kyllä. Tiedämme miten haluamme sarjan päättyvän,” hän sanoo.

Kommentit pois päältä artikkelissa Suuria paljastuksia tulevista jaksoista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland