Steven R. McQueen Hardly Magazinen haastateltavana
Kirjoitti: | 04. marraskuu, 2011 | galleria, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Ei ole epäilystäkään, että kun Steven R. McQueen päätti ryhtyä näyttelijäksi, hänellä oli suuret saappaat täytettävänään. Hänhän kuitenkin on legendaarisen Steve McQueenin pojanpoika, miehen joka oli yksi suurimmista tähdistä 60-luvulla ja joka tunnetaan mm. elokuvasta Papillon. Hardly Magazine jututti tätä nuorta näyttelijätä hiljattain mm. roolistaan hittisarjassa The Vampire Diaries.

Näyttelijänä nuori Steven ei ole koskaan luottanut sukunsa perintöön, vaan on kulkenut tietään tähtiin omalla tavallaan. Hän aloitti uransa 2005 pienillä sivurooleilla mm. sarjoissa Everwood ja CSI: Miami. Mutta vuonna 2009 hän sai Jeremy Gilberin roolin The Vampire Diaries sarjassa ja siitä lähtien hänen uransa on ollut nousussa.

Pinnalta näyttää, että The Vampire Diariesin menestys voidaan yhdistää Twilight-ilmiöön, mutta huolimatta monista juonen samankaltaisuuksista, sarja (joka perustuu L.J.Smithin kirjoihin, jotka muuten julkaistiin vuosia ennen Twilightia) on osoittautunut omanlaisekseen ja paljon muuksi kuin vain rakkaustarinaksi vampyyreilla höystettynä. Todisteena siitä on suurella vauhdilla leviävä fanikunta, johon kuuluu monenlaista yleisöä lähtien 80-vuotiaista mummoista.

Stevenin hahmon Jeremyn elämä on ollut täynnä epäonnisia tapahtumia, jotka ovat palanneet kummittelemaan hänelle (kirjaimellisesti) tällä kaudella. Ensimmäisestä kuvauspäivästä lähtien Jeremy on ollut kuoleman ja monien paranormaalin maailman ongelmien ympäröimä. Huumenuori, joka yrittää selvitä vanhempiensa yllättävästä kuolemasta, joutuu pian kokemaan vampyyriksi muuttuneen tyttöystävänsä Vickin kuoleman ja pian perään myös toisen tyttöystävänsä Annan kuoleman, joka myös paljastuu vampyyriksi.

Tähän mennessä kolmannella kaudella McQueenin hahmo jatkaa samaa tuttua epäonnen tietä. Entisten kuolleiden tyttöystävien kummitellessa hänelle, Jeremy ajautuu yhä kauemmas normaalin teinin elämästä jakso jaksolta. Kun kysyimme hahmon jatkosta, McQueen ajatteli positiivisesti Jeremyn tämän hetkisen elämän käänteistä ja huolista: ”Mielestäni hahmolla ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin,” hän sanoi. ”Hän on ollut niin hajalla ja heikko, että hänestä on hiljalleen tullut vahvempi. Uskon, että tällä kaudella tulemme näkemään paljon muutoksia.”

Mutta älkää uskoko ”muuttumisen” olevan yksi niistä. Olemme nähneet tiukkoja paikkoja, kun näimme Jeremyn harkitsevan vampyyrinveren juomista muuttuakseen yhdeksi ”kylmistä” sulkeakseen kivun pois, mutta näyttää siltä, että Jeremy aikoo silti pitää edelleen kiinni ihmisyydestään, pysyen yhtenä harvoista ”normaaleista” ihmisistä Mystic Fallsissa. ”Nautin ihmisen esittämisestä tämän fantasiamaailman keskellä,” McQueen sanoo ollen iloinen, ettei Jeremystä ole muuttunut vampyyriä, ihmissutta tai hybridiä.

Lue lisää tästä mielenkiintoisesta artikkelista Hardly Magazinen sivulta ja käy katsomassa myös lehteä varten otetut upeat kuvat myös galleriastamme, jonne Adele ne on tänään ladannut.

Kommentit pois päältä artikkelissa Steven R. McQueen Hardly Magazinen haastateltavana

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland