Steven R. McQueen AOL TV:n haastateltavana
Kirjoitti: | 23. lokakuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Vampyyripäiväkirjojen näyttelijät ovat tunnetusti kovia purtavia. Lostin jälkeen kukaan ei ole pitänyt suutaan niin tiukasti supussa tulevista tapahtumista… Olemme alkaneet jo ajatella, että pääjehu Kevin Williamson uhkaa tähtiään hahmojen karmealla kuolemalla, jos he paljastavat jotakin, jota heidän ei pitäisi.

AOL TV tapasi Steven R. MaQueenin, mutta totta puhuakseen he saivat saivat lähinnä tietoa siitä, että mitä tämä ei saa kertoa, kun mitään muuta. Muutamia hippusia hän kuitenkin suostua paljastamaan tulevista tapahtumista ja haastattelussa hipaistiin mm. suhdetta Bonniehen, yhteyttä Annaan ja Vickiin, sekä hänen uutta kyky-yhteyttään Mattiin.

Viimeisen kahden vuoden ajan Jeremy ja Matt ovat olleet harvoja ”normaalija” ihmisiä Mystic Fallsissa; he eivät olleet kaksoisolentoja, noitia, vampyyrejä, ihmissusia eivätkä hybridejä, vain pari normaalia tyyppiä, satunnaisesti pilveä poltellut ja harmittavaa kyllä, läheisiä menettäen. Mutta 3. kaudella kaikki muuttui.

”Ensimmäisten kausien aikana Jeremy on ollut melko masentunut hahmo kuoleman ympäröiden häntä, mutta nyt kun hänellä on tämä uusi voima ja kaikkea tapahtumassa, jokainen kohtaus on hauska,” McQueen sanoi. ”Tämä aavejuttu on koko ajan kasvanut huippuaan kohden ja tämän viikon jaksossa (Smells Like Teen Spirit) asiat muuttuvat selkeämmiksi yhteyksineen ja ongelmineen ja suhteet syvenevät.”

Smells Like Teen Spirit jaksossa hahmomme palaavat lukioon lukukauden ensimmäisenä päivänä. ”Jeremy yrittää tasapainotella kaiken tapahtuneen kanssa; todellisuuden ja menneisyyden aaveidensa kanssa,” McQueen selittää. ”Tässä jaksossa saamme hieman tietää aaveiden aikomuksista ja seuraavan viikon jaksossa (Ghost World) alamme nähdä aaveiden takojen seurauksia.”

Ensi viikon Ghost World-jakso tulee olemaan merkittävä McQueen jaksolle ja hän myöntääkin ”Se on yksi suosikkijaksoistani, joita tähän mennessä olemme kuvannet.” Jaksoseloste kertoo, että Elena vakuuttaa veljensä käyttämään yhteyttään toiselle puolelle etsiäkseen uutta keinoa kurkottaa Stefania kohti, joka on tällä hetkellä jumissa kamalassa ”Repijä” persoonassaan. (VÄLIKOMMENTTI: Voisiko tämä tarkoittaa kenties Lexin paluuta? Hänhän auttoi Stefania ensimmäiselläkin kerralla.)

”Voi kertoa, että Jeremyllä on yhteytensä kuolleisiin ja tietyt kysymykset saavat vastauksensa,” McQueen vihjaa, kun kysyimme mitä he Elenan kanssa aikovat. ”Minulla on roolini asiassa ja toiset asiat tavallaan ratkeavat itsekseen.”

Tähän mennessä Jeremy on ollut ainoastaan yhteydessä Annaan, joka varoittaa häntä jatkuvasti luottamasta Vickiin. Kun kysyimme sitä, voisiko Anna manipuloida Jeremyä, McQueen lupasi, että Annan tarkoitukset paljastuvat pian, mutta sen enempää hän ei suostunut paljastamaan…

Lisää McQueenin mietteitä mm. Mattista, Vickistä ja Bonniesta voit lukea alkuperäisestä artikkelista. AOL TV

Kommentit pois päältä artikkelissa Steven R. McQueen AOL TV:n haastateltavana

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland