Stefan’s Diaries: The Compelled ja The Vampire Diaries – The Hunters: Moonsong nyt kaupoissa
Kirjoitti: | 15. maaliskuu, 2012 | kirjat |

Molemmat kirjasarjat ovat saaneet aivan muutama päivä sitten jatkoa näillä teoksilla. Stefan’s Diaries-sarja jatkuu sarjan 6. teoksella The Compelled (joka on myös samalla sarjan viimeinen kirja) ja The Vampire Diaries-kirjasarja jatkuu sarjan 9. teoksella The Hunters: Moonsong.

Stefan’s Diaries: The Compelled

Paetessaan Samuelin viimeisintä hyökkäystä, Stefan ja Damoni löytävät apua mitä epätodennäköisimmästä paikasta – salaisesta noitakokouksesta. Yhdessä he saavat tietää, että Samuelin suunnitelma on vielä pahaenteisempi kuin he olisivat uskaltaneet ajatellakaan. Heidän ainut toivonsa on pysäyttää Samuel ennen kuin tämä saa vallan hallita ihmisiä ja vampyyreja. Jos he epäonnistuvat, Damon ja Stefan eivät ole ainoat, jotka häviävät, vaan koko Lontoo joutuu Samuelin loitsun uhriksi.

CW TV:n suosittuun sarjaan perustuva kirjasarja paljastaa totuuden siitä mitä todella tapahtui Stefanin, Damonin ja Katherinen välillä – ja mistä The Vampire Diariesin kolmiodraama alkoi.

HUOM! Kirja on siis englanniksi ja ainakaan vielä sarjan suomentamista ei tietääkseni ole suunnitteilla tai ainakaan siitä ei ole vielä tehty mitään päätöstä.
Kirjan voit ostaa omaksesi mm. Bookplus tai Cdon verkkokaupoista. Voit lukea myös ilmaisen näytteen kirjasta täällä.


The Vampire Diaries – The Hunters: Moonsong

Elämä on parempaa kuin koskaan, Elena ystävineen ei malta odottaa pääsemistään Dalcrest Collegeen opiskelemaan. Mutta kun opiskelijat olkavat katoamaan kampukselta, yhtäkkiä uusi tuttavuus onkin mahdollinen vihollinen.

Sitten Elena selvittää kauan piilossa olleen salaisuuden, joka järkyttää hänen sisintään ja hän tajuaa, että pimeys on seurannut häntä Fell’s Churchista. Mutta onko se Stefan vai Damon, joka ottaa Elenan kiinni tämän pudotessa?

HUOM! Kirja on siis englanniksi.
Kirjan voit ostaa omaksesi mm. Bookplus tai Cdon verkkokaupoista. Voit myös lukea kirjan ensimmäiset 80 sivua ilmaiseksi täältä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Stefan’s Diaries: The Compelled ja The Vampire Diaries – The Hunters: Moonsong nyt kaupoissa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland