Spoilereita tulevasta
Kirjoitti: | 26. huhtikuu, 2012 | artikkelit, jaksot, season 3 |

Haastatteluja, spoilereita ja paljon muuta mukavaa tuntuu tunkevan joka suunnasta, kun uusi jakso ja kauden päätös lähenevät kovaa vauhtia. Tässä taas muutamia vastauksia fanien kysymyksiin, joissa vihjataan hieman siitä mitä on luvassa tulevaisuudessa.

E!Online

Monica: Sano, että TVD pomot tietävät, ettei Klaus saa mennä ikinä pois. Elämästäni tulisi tyhjää ja merkityksetöntä.
A: Klaus palaa pahojen aikeidensa pariin, kun sarja etenee kohti kauden finaalia. Tarvitaan melkein ihme hänen pelastamisekseen, ellei hän ala pian käyttäytyä kunnolla!

Tera: Kerro, että Elijah palaa Vampyyripäiväkirjoihin!
A: Jos Daniel Gillies tietää jotain (ja luulemme, että Elijahilla on jotain mielessään) hän ei voi paljastaa sitä. ”En voi kertoa mitään hänen tekemisistään tai voin menettää työni,” Gillies nauraa. Mutta voimme vakuuttaa, että Gillies on aina valmis tuomaan Elijahin takaisin. ”Tekisin mitä vain. Rakastan sarjaa. En oikeastaan ymmärrä miten Elijahista tuli niin tärkeä kuin hän on, mutta olen siitä hyvin kiitollinen.” Tarpeeksi kiitollinen tullakseen pelastamaan/tuhoamaan veljensä finaalissa? Voimme vain toivoa.

Zap2It

Esther on todella palannut koston kera. Seuraavien jaksojen aikana tulemme näkemään, että vaikka vampyyrit ovat uhkaavia, noidat ovat ehdottomasti kaikkein vahvimpia olentoja. Ja Stelena faneille… unohtaa Twitterin tappouhkauksenne, tällä viikolla on teidän vuoronne.

TV Line

Q: Voisinko saada TVD paljastuksen koskien Carolinea ja klausia? -Elizabeth
A: Tyttösemme pahassa ristiriidassa erään alkuperäisen suhteen. ”Caroline ei ymmärrä, että Klausissa häntä kiehtoo miehen vaarallisuus.” Sanoo Julie Plec. ”On paljon, mitä Caroline ei voi selittää yhteydestään klausiin.” Mutta yhden asian hän tietää. ”Hän on saanut Carolinen lojaaliuden ja rakkauden Tyleriin vain vahvistumaan ja jatkaa sitä.” Se ei ole kuitenkaan välttämättä tarpeeksi tälle mustasukkaiselle hybridipoikaystävälle, joka tajuaa, ”Hei, aiheutin tämän tavallaan itse lähtemällä ja jättämällä tyttöystäväni alttiiksi,” kertoo Plec. ”Edelleen jäljellä on kuitenkin kysymys siitä pystyykö hän murtamaan ”herruussidoksen” vai onko totuus karu. Näette sen ehdottomasti tulevissa jaksoissa.”

Q: Mitä tahansa paljastus TVD:stä, Supernaturalista tai Sons of Anarchystä pelastaisi päiväni! -Amy
A: Valitsen TVD:n. Ja jos olet Rebekah-fani, olet varmasti erityisen kiinnostunut – ja helpottunut – tiedosta, että vaikka hänen äitinsä onkin tällä hetkellä vallannut hänen kehonsa, tämä alkuperäinen sisar on kunnossa. ”Se on väliaikainen ongelma,” Plec vakuuttaa. ”Se ratkeaa nopeasti ja tehokkaasti.” Mutta ensin Esther käyttää Alarickia saadakseen haluamansa. ”Hän näkee Alarickin toisessa persoonassa jonkun, joka halveksii vampyyreja ja joka voisi olla hyödyllinen yhteistyökumppani tehtävässään tappaa lapsensa.” paljastaa Plec. ”Hänellä on suuria suunnitelmia alarickin metsästäjäpuolelle.” Ja, kun joukko viimein tajuaa, ettei Rebekah ole itsensä, ”kaikki huipentuu heti seuraavassa jaksossa.”

Q: Haluan kuollakseni saada paljastuksen Bonniesta TVD:ssä. Vaikuttaa, että hän on todella harvoin tällä kaudella mukana. Susy.
A: Hän on torstain jaksossa ja tuottaj Julie Plecin mukaan, hän ”on upea ja hänellä on seuralainen, jonka pitäisi olla hienoa ja hetken se onkin todella mukavaa hänelle. Mutta sitten asiat valitettavasti tapaavat mennä kuten aina vuosikymmentanssiaisissa; treffit keskeytyvät ja hänen seuralaisensa jamie pääsee näkemään toisen puolen hänen elämästään, jolloin hän pelastaa päivän.”

Lisää vielä myöhemmin päivällä… Nyt täytyy keskittyä hetkeksi koulutehtäviin. ;)

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Spoilereita tulevasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland