Spoilereita tulevasta
Kirjoitti: | 25. maaliskuu, 2012 | artikkelit, season 3 |

E!online ja TVLine paljastavat taas hieman tulevasta vastaamalla fanien kysymyksiin.

E!Online

ThomasJones: Onko tulossa kohtauksia Damonin ja Elenan välillä? Tai Stefanin ja Elenan? Mitään liikehdintää kolmiodraaman saralla?
A: Erittäin varman lähteen mukaan Damon-Elena-Dtefan kolmiodraama ”räjähtää käsille”, kun sarja palaa loppukevään jaksoille ”Heart of Darkness” jaksossa. Joten Delena ja Stelena-fanit, valmistautukaa taisteluun! Älkääkä unohtako: TVD pomo Julie Plec paljasti, että loppukevään jaksoissa on luvassa suutelua (kaikilla hahmoilla) enemmän kuin alkukaudessa yhteensä.

Molly: Mitä voimme odottaa Tylerin paluulta? Mitä se tarkoittaa Carolinelle ja Klausille?
A: Tyler palaa ”Heart Of Darkness”-jaksossa todella seksikkäällä kohtauksella hänen ja Carolinen välillä. Toivottavasti Klaus ei saa tietää! Ihan oikeasti. Tiedättehän, että Klaus on hänen herransa ja muuta? Se ei siis päättyisi hyvin.

TV Line – Ask Ausiello

Q: Tuleeko joku TVD:n vakituisista hahmoista kuolemaan ennen kauden loppua? – Charlie
A: Jos kysyt sitä, että tuleeko Stefan vihdoin tappamaan Klausin – ja toivon, että kysyt, koska se on ainut paljastus mikä minulla on tällä hetkellä – vastaus on… luultavasti ei, ainakin Wesleyn mukaan. ”Stefan saattaa sanoa, että ’Arvatkaa mitä? V*tut tästä tyypistä,'” näyttelijä kertoo nauraen. ”Klausista on tullut hieman osa yhteisöä, joten kyseessä on ehkä saada Klausista vain vähemmän uhka” kuin tappaa hänet. Joten aikooko Stefan siis hylätä yhtäkkiä kostonsa koko kauden piinaamisen jälkeen? ”En sano niin, mutta uskon sen olevan mahdollista.” Wesley vastaa vältellen.

Kommentit pois päältä artikkelissa Spoilereita tulevasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland