Seventeenin kansityttönä Nina Dobrev
Kirjoitti: | 04. syyskuu, 2012 | galleria, haastattelut, näyttelijät, videot |

Lokakuun Seventeen-lehden kansikuvatyttönä komeilee Nina syksyisessä hengessä. Seventeenille hän kertoo parisuhteestaan, uudesta The Perks of Being A Wallflower -elokuvastaan (jossa nähdään myös Emma Watson, Logan Lerman ja Ezra Miller) ja kavereistaan kuvauksissa. Jutun löydät täältä. Tässä myös video kulissien takaa.

Kuvat lehdestä olen lisännyt galleriaamme.Vampyyripäiväkirjojen tähti Nina Dobrev on valmis syksyyn lokakuun Seventeen-lehden kannessa, kun hän katsoo eteenpäin kohti syyskuun 14. päivän The Perks of Being A Wallflowerin ensi-iltaa. Elokuvassa Nina näyttelee Candacea, teiniä väkivaltaisessa suhteessa.

”Se on hyvin raskas aihe, ja toivon, että hahmoni antaa tytöille vähän perspektiiviä. Uskon enemmän kuin mitään, että tytöt sallivat pahoinpitelyn tapahtuvan, koska häpeävät sen tapahtumista ja omaa alistumistaan”, hän kertoo lehdelle. ”He tietävät, ettei se ole oikein. Sillä ei ole tekosyytä. Siksi on niin tärkeää näyttää tytöille, että he voivat myöntää, ettei se ole heidän vikansa.”

Oman suhteensa kohdalla Nina sanoo, että kun hän ensiksi ryhtyi Vampyyripäiväkirjoihin, hän ei tähdännyt kanssanäyttelijöidensä tapailemiseen, mutta loppujen lopuksi Ian Somerhalder voitti hänet puolelleen. ”Niin minä rehellisesti uskoin silloin”, Nina sanoo. ”En halunnut seurustella vastanäyttelijöideni kanssa – tavoitteeni ohjelmassa oli olla ammattimainen. Mutta joskus ei voi vaikuttaa siihen, kehen luot yhteyden, ja et voi ainiaan taistella sitä vastaan – mitä tein todella, todella pitkään.”

Kaikessa ei tosin ole kyse pojista – Nina pitää aina hieman tyttöjen aikaakin. Jos seuraat Ninaa Twitterissä, tiedät, että hän vietti vapunpäivän Disney Worldissä ja Harry Potter -teemapuistossa kolmen parhaan ystävänsä kanssa – mukaanlukien Candice Accola ja Kayla Ewell Vampyyripäiväkirjoista.

”Tyttöjen viikonloppu TVD-tyttöjen kanssa on tullut isoksi jutuksi! Se on laatuaikaamme”, kertoo Nina. ”On niin hauskaa purkaa ajatuksensa ja olla tuntematta syyllisyyttä valittamisesta tai puhua epävarmuuksistasi tai jakaa asioita, joissa luulit olevasi yksin. Kun pääsemme sinne, menemme päivälliselle tai kokkaamme yhdessä, katsomme elokuvia, makoilemme rannalla ja otamme tonneittain kuvia.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Seventeenin kansityttönä Nina Dobrev

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland