Sebastian Roche Wetpaintin haastattelussa
Kirjoitti: | 27. lokakuu, 2011 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Tuoreena suoraan kryptasta, vampyyreja metsästävä vampyyri Mikael on nopeasti muodostunut melkoiseksi ongelmaksi Klausille. Mikä on saanut Mikaelin niin raivoihinsa? Wetpaint sai Sebastian Rochen kiinni selvittääkseen tämän mystisen hahmon motiiveja.

Tässä suomennettuna muutamia kysymyksiä vastauksineen, mutta lisää voitte lukea myös alkuperäisestä haastattelusta Wetpaintilta.

Q: Mitä pidät sarjan luojien Julie Plecin ja Kevin Williamsonin kanssa työskentelystä?
A: Yksi asia josta todella pidin, oli se, että heti kun sain roolin, Julie soitti minulle ja kertoi hahmosta ja siitä mitä hahmon kehityksessä tulee tapahtumaan ja minusta se oli todella mukava asia. En ole koskaan ennen työskennellyt Kevin Williamsonin kanssa. Tiedän hänet tietenkin ja koe-esiinnyin Secret Circleä varten ja sain siitä hyvää palautetta. Joten tiedän, että hän tuntee työni, mutten ole koskaan henkilökohtaisesti työskennellyt hänen kanssaan. Julie Plec taas on aivan uskomaton. Rakastan sitä hänessä, että jos soitat hänelle, hän todella soittaa sinulle takaisin, joka on todella hienoa vastaavalta tuottajalta/luojalta.

Q: Katsotko muita yliluonnollisia sarjoja?
A: En oikeastaan. Tiedän kyllä paljon. Olen kuin pesusieni, tiedän mitä on kyllä tekeillä, mutta en juurikaan seuraa sarjoja. Seurasin kyllä Game of Thronesia. Olen todella kateellinen sarjan näyttelijöille.(naurua) Olisin rakastanut olla mukana sarjassa.

Q: Voitko antaa pienen vihjeen siitä miksi Mikael on Klausin perässä? Mikä on hänen motiivinsa?
A: En usko, että voin puhua siitä.(naurua) En todellakaan voi. Olen vannonut pitäväni salaisuuden. Tiedän, että fanit arvailevat ja ovat jo hieman päässeet hipaisemaan sitä mitä voi tapahtua. Valitettavasti voin puhua näistä asioista vasta jakson jälkeen – ja mielestäni se on mukava vihjaus jo itsessään. Mutta heidän välillään tulee olemaan todella kiivasta kanssakäymistä.

Q: Tiedätkö tulemmeko näkemään takauman 90-luvulle siitä miten Mikael joutui hautakammioon?
A: Yksi asia spoilereissa on josta en pidä. Koska poilerit pilaavat hauskuuden.

Q: Emme usko, että tämä on suurikaan spoileri. Koska osaat 4 kieltä, tuleeko yksikään niistä tarpeeseen tulevissa jaksoissa?
A: Öööh… ehkä. Tiedän, eikö olekin raivostuttavaa?

Kommentit pois päältä artikkelissa Sebastian Roche Wetpaintin haastattelussa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland