Sarjan lomatauko varmistunut 11.11.2011 – 5.1.2012
Kirjoitti: | 31. lokakuu, 2011 | jaksot, season 3 |

Sarjan tuottaja Julie Plec on vahvistanut 3. tuotantokauden jäävän lähes kahden kuukauden mittaiselle lomatauolle, josta Adele uutisoikin jo. Mutta nyt on varmistunut myös päivämäärä jolloin sarja palaa tauolta. Tämän vuoden viimeinen jakso tulee siis olemaan 10.11 esitettävä Homecoming ja sarja palaa tauolta tammikuun 5. päivä uusilla jaksoilla. Tauon pituus on siis lähes kaksi kuukautta.

Näin pitkä tauko johtuu siitä, että taukoja pitämällä venytetään kauden kesto toukokuulle asti. Muistakaahan, että vuodessa on 52 viikkoa, mutta jaksoja on vain 22. Mikäli siis sarjaa näytettäisiin kaikki jaksot putkeen, jäisi tuotantokausien väliin yli 6 kuukauden tauko. Parilla pitkällä tauolla saamme siis kauden venytettyä pidemmäksi niin, että fanit saavat nauttia tuotantokaudesta aina syyskuusta toukokuuhun asti. Lomatauon lisäksi sarjassa tulee siis olemaan luultavasti noin kuukauden tauko myös suurinpiirtein maaliskuun aikoihin. Tämä ei siis ole millään tavalla erikoista, vaan tämä on tuttua käytäntöä jo aiemmilta tuotantokausilta ja CW:n käytäntö myös muiden sarjojen kohdalla.

Itse ainakin kestän mielummin pari muutaman viikon taukoa vuoden mittaan kuin sen, että joutuisin olemaan kokonaan ilman sarjaa yli puoli vuotta. Tilannehan olisi niin, että jos uusi tuotantokausi alkaa syyskuun puolessa välissä ja kaikki 22 jaksoa näytettäisiin yhteen menoon, niin sarja jäisi tauolle jo helmikuun alussa. Koko kauden pituus olisi siis vain noin 5 kuukautta ja jäljelle jäisi 7 pitkää kuukautta kokonaan ilman sarjaa. Kumman itse valitsisit? Muutaman tauon kauden keskellä vai yhden pitkän yli puolen vuoden tauon?

="font-size: 9px;">Tags:
  1. Heilie
    17.40 02.11.2011

    Tai sitten kaudet vain yksinkertaisesti olisivat pidempiä eli enemmän jaksoja. :)

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland