Romansseista neloskaudella
Kirjoitti: | 06. elokuu, 2012 | haastattelut, season 4 |

TV Linella on juttu monia varmasti kutkuttavista juonenkäänteistä tulevalla kaudella, nimittäin miten käy sarjan rakkauskuvioiden? Julie Plec vastaili TV Line Stefanin, Damonin ja Elenan kolmiodraamasta, kuten myös Carolinesta ja tämän hybrideistä. Lue myös täältä, miten käy Jeremyn ja Bonnie.

KAIKKI STEFAN/ELENA/DAMON -KUVIOSTA
Elenan muutoksella vampyyriksi – ja kaikkien Damonin pyyhkimien muistojen muistamisella – tulee olemaan suuria seurauksia hänen suhteessaan molempiin Salvatoreihin. ”Kaikilla näillä asioilla, jotka hän on kokenut Damonin ja Stefanin kanssa, tulee olemaan erilaiset taustat Elenalle, kun hänestä on tulossa tämä uusi henkilö”, Plec kertoo. ”Tämä tilanne, joka on aika kamala, tulee saamaan heidät kaikki välittämään toisistaan entistäkin syvemmin ja väittelemään vieläkin intensiivisemmin ja murtumaan suuremmin ja rakastamaan niin syvästi kuin mahdollista.”

Vaikka Damon palaa 1. kauden tapoihinsa ”Delena ei tosiaankaan ole ohi, kuten jotkut saattavat pelätä”, vakuuttaa Plec. ”Itse asiassa, tavallaan se on alun alku.” Mutta vaikka Elena nyt muistaakin Damonin rakkaudentunnustuksen ja että he tapasivatkin ensiksi, se ei tarkoita, että hän tulee katumaan päätöstään tyytyä Stefaniin. ”En haluaisi hänen olevan niin epävakaa”, tuottaja sanoo. Kuitenkin uudelleensaatu tieto tulee ”uppoamaan Elenan aivoihin. Kun hän jatkaa itsensä etsimistä ja tutkii suhdettaan ja ystävyyttään Damoniin, kaikki nuo uudet tiedonjyväset tulevat olemaan tärkeitä matkan varrella.”

KAKSI HYBRIDIÄ JA VAMPYYRI
Olet saattanut kuulla, että vaatteet tulevat lentämään kun Tyler ja Caroline löytävät jälleen yhteen. Mutta tuleeko hybridi todella olemaan oma itsensä onnellisen syleilyn aikana, vai pitääkö Klaus yhä häntä hallussaan? ”Teidän pitää vain odottaa ja katsoa”, Plec vastaa häveliäästi. ”Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Klaus tulee tietämättään tarjoamaan pieniä virheitä identiteettinsä suhteen ensimmäisessä jaksossa.” Samaan aikaan tuore kasvo, jolla on historiaa Tylerin kanssa, tulee saapumaan. ”Alamme ymmärtämään, että tässä on hänen ystävänsä, joka on ollut Tylerille hyvin tärkeä menneisyydessä”, kertoo Plec. Joten tulisiko Carolinen ja Tylerin fanien olla peloissaan. ”Aina kun kuuma, uusi tyttö tulee kaupunkiin, jonkun täytyy olla huolissaan jostain. Mutta Tylerilla ja Carolinella on hyvin vankka side, hyvin vahva suhde. Joten se vaatii jonkun hyvin erityisen pääsemään sellaisen väliin.”

Lue lisää!

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Romansseista neloskaudella

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland