Pieniä spoilereita tulevasta
Kirjoitti: | 17. lokakuu, 2012 | artikkelit, jaksot, season 4 |

Muutamia pieniä yksityiskohtia taas tulevista tapahtumista.

Zap2It

Jaksossa 2, ”The Memorial” (joka on muuten yksi 5 parhaasta jaksosta sarjassa) tulemme huomaamaan, että Elenan muutos vampyyriksi ei olekaan niin helppoa, kun hän luuli. Elenan ruumis hylkii kaikkia verenlähteitä, joita hän yrittää (ja hän yrittää montaa). Ilman ravintoa hän voi kuolla. Odottakaa myös hänen ensimmäistä lumoamistaan samassa jaksossa.

E!Online

David: Voitko antaa jonkun paljastuksen TVD:stä?
Vaikka Caroline onkin Elenan tukena, odottakaa suurta muutosta heidän ystävyydessään, kun tämä blondi vampyyri ei pidä siitä miten uusi verenimijä käyttäytyy. Vihje: Sillä saattaa olla jotain tekemistä kuuman hetken kanssa, jonka Elena viettää vanhemman Salvatoren veljeksen kanssa 4. jaksossa.

Zap2It

Kyllä, näitte Stefanin lyövän Damonia tämän viikon jakson trailerissa. Pakko sanoa, että Damon tavallaan ansaitsee sen – hän saa nyrkin naamaansa sen jälkeen, kun kertoo Stefanille jotain, jonka tietää loukkaavan tämän tunteita. Isku tulee kuitenkin riidan lopussa, ei sen alussa. Jakson loppuun mennessä Stefan varmistaa, että Damon on osallisena erittäin liikuttavassa eleessä.

EW

Sandra!! Ensimmäinen Vampyyripäiväkirjojen jakso sai minut itkemään aivan kuten äitisi. Paljastus Damonista saisi oloni PALJON paremmaksi. -Amanda
Jos ensimmäinen jakso sai sinut kyyneliin, odota vain 2. jaksoa, jossa Damonilla on unohtumaton hetki jonkun kanssa, joka on hänelle todelle tärkeä. Se saa sinut nauramaan, itkemään ja antaa toivoa, että vastaavia kohtauksia on tulevaisuudessakin. (Enemmän järkeä tähän torstaina. Lupaan.)

Kommentit pois päältä artikkelissa Pieniä spoilereita tulevasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland