Pieniä paljastuksia tulevasta
Kirjoitti: | 25. joulukuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, jaksot, season 3 |

Odotamme jo jännittyneinä vajaan parin viikon kuluttua tauolta palaavaa sarjaamme ja tässä hieman muutamia pieniä vinkkejä siitä mitä tulevaisuudessa häämöttää.

Tv Guide

Q: Rebecca on siis palaamassa The Vampire Diariesiin? Kerrothan, ettei se tarkoita sitä, että Elena on vaarassa! – Hayley
A: Ainakin joku on vaarassa. Suuressa vaarassa. (Tai siis, eikö aina joku ole tässä sarjassa?) ”On ehdottomasti eräs tärkeistä hahmoista, jonka tulevaisuus näyttää synkältä,” Julie Plec kertoo. Mutta eihän samalla tavalla, kun Jenna-täti, eihän? ”Tämä henkilö ei välttämättä selviä erään kamalan elämän-kuoleman tapahtuman toiselle puolelle,” Plec vhjaa. Iik! Arvauksia kuka?

TV Line – Ask Ausiello

Q: Mitään uutisia Carolinen tarinasta Vampyyripäiväkirjoissa? -Charlotte
A: Hän tulee täyttämään 18 toisessa jaksossa tauon jälkeen (12. tammikuuta). ”Se on suuri tapahtuman Carolinelle,” vahvistaa shown vetäjä Julie Plec tapahtumasta. ”Se on tunteellinen. Pelottava. Todella todella vahva tapahtuma.” Mutta jaksossa ei ole kyse vain Candice Accolan vampyyrista. ”Se on suuri jakso myös ystäville – Elenalle ja Mattille ja Bonnielle ja Carolinelle,” Plec lisää. ”Se on suuri jakso Tylerin ja Carolinen parisuhteelle Se on massiivinen jakso Stefanille ja Elenalle ja Stefanin ärsyttämiskilpailulle Klausia kohtaan ja sille kuinka pitkälle hän on valmis menemään todistaakseen pointtinsa, välittämättä kenestäkään tai mistään. Se on suuri jakso Damonin jatkuvalle kehitykselle pahiksesta sankariksi. Se on hieno jakso kokonaisuudessaan.

Q: Uuden Vampyyripäiväkirjat jakson odotus on hullua. Anna joku Delena paljastus, jonka varassa sinnitellä -Gabi
A: Stefanin Damonin ja Elenan pettämiseltä vaikuttava teko jättää parin ”tulvilleen seksuaalista ja romanttista jännitettä, sekä todella, todella, todella vihaisiksi Stefanille,” paljastaa Plec. ”Se jättää heidät yhteen puolustautumaan Klausin seuraavaa liikettä vastaan. Se johtaa melko mielenkiintoiseen kohtaamiseen Damonin ja Stefanin välillä, jossa Damon yrittää kirjaimellisesti hakata Stefanista vastauksen siihen miksi Stefan petti hänet ja pilasi hänen suunnitelmansa.”

Q: Mitä jos antaisit minulle epätoivoisesti kaipaamani paljastuksen Vampyyripäiväkirjoista? -Elizabeth
A: Emme ole todellakaan nähneet viimeistä Alkuperäisestä pahissiskosta Rebekahista, Plec kertoo meille. Mutta älkää odottanu iloista jälleennäkemistä, kun joku vihdoin ottaa tikarin hänestä. ”Hän joutui tunteellisesti Elenan huijaamaksi ja Elena kirjaimellisesti puukotti häntä selkään,” Plec selittää. Rebekahin raivo Elenaa kohtaan tulee olemaan ”iso ongelma Klausille, joka ei halua mitään pahaa tapahtuvan Elenalle ja Elenalle itse, joka teki äärimmäisen ilkeän selkäänpuukotuksen joutuu kokemaan tekonsa seuraukset.” Rebekah ei tule olemaan myöskään tyytyväinen Klausille heidän äitinsä kohtalon valehtelemisesta. ”Hänellä on hullu vaihe,” sanoo Plec nauraen, ”kaikkien kanssa.”

E!Online – Spoiler Chat

Ariannagirlq1: Miten olisi paljastus Vampyyripäiväkirjoista! Olen kuolemaisillani odottaessani sarjan paluuta.
A: Ja toiset teistä kuolevat, kun näette tulevaan eeppisen suudelmakohtauksen, joka tapahtuu todella pian! Tunnustus: Kiljuin hieman, kun kuulin siitä. Arvauksia kuka tulee muikistelemaan kenelle? Toinen uutinen, yksi päähahmoista, jonka tunnemme ja jota rakastamme on lähdössä Mystic Fallsista, kiitos (epäsuorasti) Damonin.

Mitäs luulette? Tässä oli jo monta melko mahtavaa vihjettä tulevista tapahtumista. Kuka on kuolemanvaarassa? Kuka suutelee ketä? Kuka lähtee? Miten käy Tylerin ja Carolinen? Millainen tulee olemaan Rebekahin raivo tämän herätessä? Tässä muutamia kysymyksia mietittäväksi ja olisi aivan mahtavaa jos siirtyisitte foorumin puolelle keskutelemaan niistä. Tässä on vielä vajaa pari viikkoa aikaa spekuloida ennen kuin vihjoin ja viimein pääsemme katsomaan seuraavan jakson.

Kommentit pois päältä artikkelissa Pieniä paljastuksia tulevasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland