Paul Wesley: ”Repijä-Stefan on juuri se mitä halusin”
Kirjoitti: | 27. syyskuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

AOL TV haastatteli Paul Wesleytä noin viikko sitten ja kyseli mm. siitä kumpaan Paul on mieltynyt enemmän, uuteen vai vanhaan Stefaniin. Tässä suomennettuna hieman haastattelun alkua ja lopun tästä melko pitkästä ja mielenkiintoisesta artikkelista voitte lukea AOL:n alkuperäisestä artikkelista.

Kahden vuoden Stefan Salvatoren, paikallisen täydellisen poikaystävän ja kiltin pojan (joka nyt vain sattuu olevan ikuisesti 17-vuotias vampyyri) näyttelemisen jälkeen Paul Wesley ei salaa sitä, että rakastaa hahmonsa uutta murhanhimoista käännettä.
Paul ei voisi olla tyytyväisempi nyt kun Stefanista on tullut ”Repijä”, lempinimi joka johtuu siitä kuinka tämä ennen niin tyyni vampyyri repii uhriensa ruumiit kappaleiksi ruokailessaan.
”Se on juuri sitä mitä halusin,” Wesley kertoi AOL TV:lle näiden vieraillessa Atlantan Vampyyripäiväkirjojen kuvauspaikalla. ”Se on siirtymä. Se etenee vaiheittain. Avaudumme tällä kaudella – en halua paljastaa liikaa – mutta olemme tavallaan jonkin tapahtuman kynnyksellä. Olemme siinä vaiheessa, missä hän pitää vielä hieman kiinni vanhasta itsestään.”
Mutta Hyvä Stefan ei pysy kuvioissa kauaa. ”Tarinan edetessä näemme hänen matkansa, hänen taistelunsa, hänen sairautensa ottavan vallan, tämän pimeyden, joka muuttaa Stefanin joksikin ikään kuin moraalittomaksi,” Wesley selittää. ”Sitä on todella, todella hauska esittää. Saan esittää aivan uutta hahmoa ja saan tehdä jotain mitä en ole ennen saanut ja yleisö pääsee näkemään minut tavalla, jota he eivät ole ennen nähneet.”
Vampyyripäiväkirjojen tekijät ja näyttelijät osaavat tunnetusti pitää suunsa kiinni, sillä jokainen jakso sisältää enemmän jännitystä ja käänteitä, kuin vesipuiston vesiliuku. Mutta huolimatta epämääräisistä vastauksista ja väistelevistä vitseistä, Wesley oli niin varma yhdestä vastauksesta, ettei antanut meidän edes päättää kysymystä. Kun kysyimme pitääkö hän enemmän Hyvän Stefanin vai Repijä-Stefanin esittämisestä, emme ehtineet edes sanoa ajatusta loppuun, kun hän vastasi.
”Repijä-Stefania. Ai mikä olikaan kysymys? Jep. Esimerkiksi, jos sataa todelle pitkään, kaipaan aurinkoa – tai oikeastaan haluan aina aurinkoa. Otetaan toinen esimerkki. Kun on todella kuuma, kaipaan välillä lunta. Mutta jos on lumimyrsky, kaipaan aurinkoa. Tällä hetkellä nautin todella Repijä-Stefanista.”

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Paul Wesley: ”Repijä-Stefan on juuri se mitä halusin”

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland