Paul Wesley, Candice Accola ja Torrey DeVitto haastatteluissa
Kirjoitti: | 12. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

Nitä haastattelujahan popsahtelee jatkuvasti, joten tässä tälläinen pieni koostepostaus taas kolmesta eri haastattelusta, pieni pätkä kustakin. Tiedän, että toisille ei ehkä kielitaito riitä alkuepräisten haastattelujen lukemiseen, joten yritin löytää mielenkiintoisemmat kohdat. Toivoisin todella, että voisin postata koko haastattelut, mutta valitettavasti niitä on niin paljon, ettei aika millään riitä koko haastettelujen kääntämiseen, koska se vie valtavan kauan aikaa.

Paul Wesley EW:n haastattelussa

EW: Mielenkiintoinen käänne Stefanin tarinassa on se, että kun hänen ihmyytensä ryömii takaisin ja hän pelastaa Damonin hänestä tulee enemmän pahis kuin koskaan ihmisyyden ollessa ’poissa’.
A: Hän huomaa, että jos hän päästää yhtään tunteitaan pintaan, hän tuntee vain syvää tuskaa ja syyllisyyttä, joten hän ei halua mennä sinne. Hän mielummin rationalisoi sen olemalla… äärimmäisen väkivaltainen.

EW: Tulemmeko itkemään, kun katsomme tulevaa jaksoa?
A: Ketkä me? (naurua) Se riippuu kuinka herkkiä olette Stefan-Elena rakkaustarinan/tragedian suhteen.

EW: Olin yllättynyt, että Stefan suostui viime jaksossa Damonin kanssa yhteistyöhön niin nopeasti. Mikä on sinun teoriasi: Ymmärsikö Stefan, että hän tarvitsee liittolaisia kuten Klaus vai oliko vain parempi antta Damonille jotain tekemistä ettei hän tee jotain itsekseen, joka pilaa Stefanin suunnitelman?
A: Mielenkiintoista: Kohtauksessa hän vain yhtääkiä sanoo, ’Haluatko mukaan? Hyvä on, päästän sinut mukaan.” Ehkä se on sitä, että hän haluaa olla lähempänä Elenaa. Ehkä tämä on se yksi kerta jolloin ystävät pidetään vihollisia lähempänä. Damon on hänen veljensä. He ovat kamuja. Sen voi oikeuttaa niin monella tavalla. Minulla ei todella ole hajuakaan.

EW: Stefanin kanssa saa molempien maailmojen parhaat puolet: Hän on paha poika, mutta emme tunne syyllisyyttä siitä nauttimisesta, koska emme suostu uskomaan etteikö Hyvä Stefan olisi vielä siellä jossain.
A: Minäkään en suostu uskomaan etteikö hän olisi siellä jossain alla.

Huffington Post: Candice Accola

Q: Tulevatko Bonnie ja Elena kuvaan järjestämällä Carolinelle syntämäpäiväjuhlat?
A: Bonnie, Elena ja Matt yrittävät kaikki yhdessä piristää Carolinen mieltä ja ovat innoissaan hänen syntymäpäivästään. Hän haluaa olla vain yksin, mutta ystävät eivät tietenkään salli sitä. Joten heillä on viimehetken syntymäpäivämalja ja se on todella kaunis hetki ryhmälle ystävinä, mistä olen innoissani.

Q: Tiedämme siis, että luvassa on kilistelyö, mutta voitko kertoa muuta Carolinen syntymäpäiväjuhlista?
A: Carolinen syntymäpäivillä on taquilaa.

Zap2It: Torrey DeVitto

Hyviä uutisiä Mededith-faneille – suosikkinne on hyvissä käsissä, sillä DeVitto itse on kirjasarjan fani. ”Kun tv-sarja alkoi, luin itseasiassa koko kirjasarjan kerralla,” hän kertoo. ”Olin juuri lukenut Twilightin ja olin niin Edwardin lumoissa, että kun kuulin tässä olevan vampyyreja ajattelin’Hienoa! Luen ne kaikki!'”

”Muistan Meredithin, mutten kokonaan tai täydellisesti. Hän on todella erilainen tv-sarjassa, joten en lukenut kirjoja uudestaan, koska en halunnut liikaa sekoittavia ideoita. Ajattelin, että on hienoa ei pelkästään osa sarjaa, mutta olen myös otettu, että saan olla osa jotain mitä kirjasarjan fanit tunnistavat ja toivottavasti arvostavat.”

Toivomme, että hän pysyy mukana jonkin aikaa – ei pelkästään siksi ,että hän on lumoava ruudulla, mutta siksi, että on aika Alarickin saada romanssi, joka ei kuole käsiin. DeVitto sanii, ”Olen tietenkin nähnyt paljon jaksoja, mutten ollut täysin Alarickin vanhojen romanssien tasalla, joten tutkin asiaa ja huomasin, että se on melko traaginen. Toivon Alarickin kannalta, että tämä kertaa, koska raukkaparka todella tarvitsee taukoa.”

Kirjojen fanit varmaan muistavat, että Meredithillä ja Damonilla on melko riitaisa suhde, asia, joka saattaa siirtyä myös tv-sarjaan. Perustejien suvun jäsenenä Meredith tuo jälleen lisää perspektiiviä Mystic Fallsin vampyyringelmaan – asia, jota Damon ei kenties katso hyvällä.

”Damon pitää itseään tavallaan kaupungin pormertarina vampyyrien suhteen – hän pitää itseään tavallaan pomona. Kun Meredith tulee mukaan, hän tietää jotain vampyyreista ja hänellä on joitain ideoita miten asioiden pitäisi mennä kaupungissa ja luulen, että se hieman hermostuttaa Damonia, koska Meredith on muuttuja, jota Damon ei ollut suunnitellut.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Paul Wesley, Candice Accola ja Torrey DeVitto haastatteluissa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland