Paljon spoilereita uusista jaksoista
Kirjoitti: | 04. lokakuu, 2012 | jaksot, season 4 |

Vau, yllättäen netistä löytyykin paaaaaljon spoilereita avausjaksoista, suorastaan loputtomasti. Syynä on se, että sarjan kanava CWTV antoi ensimmäiset pari jaksoa joidenkin tv-bloggaajien ja -kriitikoiden katseltaviksi, ja heillä onkin paljon sanottavaa. Ja hyvältä kuulostaa! Paljon jännitystä, romantiikkaa, kuumia kohtauksia ja pahoja käänteitä luvassa! Koska lähteitä on kuitenkin monta ja tekstiä niin pirusti, en lähde sitä kääntämään. Listaan kuitenkin parhaat artikkelit, jotka kaikki kannattaa lukea – eikä siinä edes mene kauan.

Celebuzz
Sivuston mukaan kahdessa ekassa jaksossa on kolme todella seksikästä kohtausta luvassa! Lisäksi pätkät Elenan vaikeuksista, Bonnien sankaruudesta ja Michael Trevinon upeista roolisuorituksista.

KSiteTV
Kymmenen spoileria jotka tahdot kuulla, ja myöskin kiinnostava kanta siihen, missä asioissa tekijät ovat onnistuneet. KSiteTV lupailee, että jaksot ovat mahtavia.

Hollywood Life
Lyhyitä ja ytimekkäitä vihjeitä tulevasta mm. Rebekahin ja Carolinen suhteesta, Salvatoren veljeksistä ja Jeremyn kehityksestä.

Zap2It
Yllätysvieras tulossa, jonka paluusta olemme kuulemma varmasti iloisia. Klaus/Tyler-draamasta hieman, ja samaten siitä, miten Damon ei oikeasti ole päässyt yli Alaricin kuolemasta. Ja ilmeisesti Jeremyn kyky nähdä kuolleita ei olekaan ainoa ihme hänessä.

TV Overmind
Kerrotaan Elenan muutoksesta, kaupungin neuvostosta, kolmiodraamasta ja Bonnien uhrauksista.

Kommentit pois päältä artikkelissa Paljon spoilereita uusista jaksoista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland