Paljastuksia tulevasta ”The Originals” spinoffista
Kirjoitti: | 23. tammikuu, 2013 | artikkelit, jaksot, näyttelijät, season 4, The Originals-spinoff |

Toivottavasti olette yhtä innoissanne (toivottavasti) tulevasta spinoff-sarjasta The Originals kuin minä. Viime viikollahan uutisoimme asiasta ensimmäisen kerran ja nyt julkisuuteen on tullut hieman lisää tietoa asiasta. Jos joku on vielä pihalla, niin tässä siis kertaus: Tämän kauden 20. jakso tulee olemaan ns. ”backdoor pilot” mahdollisesti tulevalle TVD:n spinoff-sarjalle The Originals, jossa keskitytään Alkuperäisiin vampyyreihin Klausin johdolla. Kyseisen jakson reaktioiden perusteella arvioidaan mahdollista tulevaisuutta sarjalle, joka toivottavasti alkaisi seuraavana syksynä. Nyt sarjasta on tarjolla lisää tietoa paristakin lähteestä.

Zap2it

The Originals-backdoor pilotissa Klaus tapaa kauniin ja älykkään Camillen, psykologian opiskelijan Tulanessa New Orleansissa. Kuten Elena ennen, Camille on ihminen ja tietämätön ympärillään olevasta yliluonnollisesta maailmasta, mutta hän on ehdottomasti kiinnostunut ranskalaiskorttelin pimeämmästä puolesta. Hän on erityisen kiinnostunut Klausista, koska fiksuna ja uteliaana opiskelijana häntä mietityttää erityisesti yksi kysymys: Mikä tekee jostakusta pahan? Jos joku voi vastata kysymykseen, niin ehdottomasti oma alkuperäinen hybridimme. Jos ”The Originals” valitaan jatkumaan sarjaksi, Camille tulee olemaan vakituinen hahmo sarjassa. (Lisäksi hyviä uutisia puristeille – olemme kuulleet, että Atlantan lisäksi osa kohtauksista tullaan todella kuvaamaan New Orleansissa.)

Deadline

Daniel Gillies ”The Originals” spinoffin johtohahmoksi
Toinen Vampyyripäiväkirjojen hahmo matkalla potentiaaliseen spinoff-sarjaan. Daniel Gilliesin on määrä tähdittää Joseph Morganin ja Phoebe Tonkinin rinnalla The Originals-spinoffsarjaa, joka esitellään ”backdoor pilottina” The Vampire Diariesin 25. huhtikuuta tulevassa jaksossa. Sarja tulee olemaan Vampyyripäiväkirjojen tyyliin kolmikon johtama – kaksi vampyyria ja tyttö. Ainut ero on, että naispäähahmo, Hayley, ei ole tavallinen teini, kuten Elena, vaan ihmissusi.
Vampyyripäiväkirjoista tuttu kanadalaissyntyinen Gillies tähdittää myös kanadalaista lääkäridraamaa Saving Hope. Jos The Originals valitaan sarjaksi, hän esiintyy molemmissa sarjoissa.

Hyviä uutisia siis Elijahin faneille! :) Pitäkäämme siis peukut pystyssä, jotta saamme sarjan tuotantoon.

Kommentit pois päältä artikkelissa Paljastuksia tulevasta ”The Originals” spinoffista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland