Päivitystä
Kirjoitti: | 03. helmikuu, 2016 | sivu |

Kuten olette varmasti huomanneet, sivusto koki pari viikkoa sitten muodonmuutoksen ja vaihtoi ulkoasuaan. Toivottavasti joku on myös huomannut, että sivulle on tehty muutakin päivitystä pelkän ulkoasun lisäksi. Uutisia on tietenkin tullut nyt paljon ja toivottavasti olette niitä lukeneetkin. Sivuston muitakin osioita on kuitenkin päivitetty ja tullaan päivittämäänkin tulevien päivien ja viikkojen aikana. Mm. kirjat-osio on päivitetty, sekä jaksoselosteita on lisätty. Osa on vielä kesken ja päivityksen jatkuvat pikku hiljaa aina, kun vain ehdin jotain pientä tehdä.
Sivupalkistamme voitte seurata mihin suvustomme osoihin on tehty jonkinlaista päivitystä. Oikealla ylimmäksi on palautettu ”new pictures”-laatikko, jossa näkyy viimeisimmät galleriaan lisätyt kuvat. Klikkaamalla pikkukuvaa pääset galleriaan. Kuvien pitäisi päivittyä automaattisesti aina, kun galleriaan tulee uusia kuvia, joten se on aina ajantasalla. Galleria itse ei tällä hetkellä ole kovin ajantasalla, vaan sieltä puuttuu paljon mm. 6. kauden kuvia, mutta yritän löytää jostain aikaa lisäillä uusia kuvia.

Sivupalkkia alaspäin selaamalla ”Info”-laatikkoon, löytyy kohta ”Viimeksi päivitetty”. Siihen päivittyy automaattisesti sivut, joihin on tehty muutoksia, sekä näet myös päivämäärän, jolloin muutoksia on tehty. Sieltä voit seurata milloin sivustolle on tullut jotain uutta, jota ei etusivulla välttämättä näy.

Lisäksi yksi iso muutos pitäisi olla sivuston toimivuudessa ja nopeudessa. Pientä koodiviilausta tekemällä sivuston latausnopeuden olisi pitänyt parantua huomattavasti. Itse olen ainakin huomannut eron, toivottavasti tekin, eli sivuston pitäisi nyt toimia huomattavasti nopeammin.

Yksi iso asia, joka sivustolla on pahasti päivittämättä ja todennäköisesti tulee aina olemaankin, on Hahmot, Näyttelijät ja Jaksokoosteet -osiot. Niiden kanssa kaipaisin kipeästi apua. Kyseessä on siis hahmojen ja näyttelijöiden bio-osiot, eli käytännössä elämäntarinat. Monesta hahmolta ja näyttelijältä ne puuttuvat ja todennäköisesti en koskaan ehdi niitä kovin hyvin päivittämäänkään. Lisäksi (lähes) kaikkien jaksojen pidemmät jaksokoosteet puuttuvat, eli kooste koko jakson tapahtumista. Jos olet siis halukas auttamaan sivujen ylläpidossa ja kirjoittelemaan noita puuttuvia osioita, niin ota yhteyttä tipsuli_(a)hotmail.com tai mysticdiaries(a)hotmail.com. Apu todellakin on tarpeen ja olisin äärimmäisen kiitollinen siitä.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Päivitystä

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland