Nina Dobrev puhuu Vampyyripäiväkirjoista
Kirjoitti: | 30. joulukuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

Tauolta paluu lähestyy ja pikku hiljaa infoa ja haastatteluja alkaa vuotamaan hieman joka kolosta. Tässä siis haastattelu, jossa Nina puhuu Vampyyripäiväkirjoista. Tässä pätkä siis artikkelista ja lisää voit lukea alkuperäisestä tekstistä.

Nina Dobrev kokemuksistaan kahden hahmon näyttelemisessä

Faneista:
”Faniemme ovat kuin oma erilainen ihmisrotunsa,” Dobrev sanoo. ”He ovat todella siistejä. He ovat yhdistyneet rakkaudesta Stefaniin ja Damoniin ja sarjaan. He ovat todella omistauneita ja lentävät joka paikasta tullakseen fanikokoontumisiin, joihin joskus osallistumme. Kerran meidän luoksemme Atlantaan lensi faneja jopa Espanjasta ja Australiasta asti tavataksemme meitä. He ovat siis todella omistautuneita ja olemme todella kiitollisia heille.”

Kahden hahmon näyttelemisestä:
”Rakastan Elenan ja Katherinen näyttelemistä ja siinä on ollut enemmän taiteilua kuin missään. Urani aikana olen ja tulen varmasti edlleenkin näyttelemään paljon erilaisia hahmoja ja jokainen tulee olemaan kokonaan uusia kokemuksensa. Mutta sen tekemisen samassa sarjassa samaan aikaan on on ensimmäinen kerta minulle. Se on ollut enemmän ajanhallinnan opettelua ja opettelua milloin pitää antaa olla. Olen perfektionisti, annan aina 110% kaikelle. Kun yritän tehdä niin kahden hahmon kanssa, pistän likoon 220%. Siinä on paljon työtä, mutta se on todella hienoa. Tuntuu kuin olisin näyttelyn valmennusleirillä. Olen tehnyt kaiken tässä sarjssa, paljon sellaista, joka toiset näyttelijät eivät pääse tekemään koko uransa aikana. Tämän jälkeen ei ole mitään mitä en voi tehdä tai saavuttaa.”

Dobrevin päivät Vampyyripäiväkirjoissa eivät ole tietenkään läheskään ohi. Kuten hän sanoi, sarja saattaa hyvin pyöriä vaikka kuusi kautta ja 3. kauden toinen puolisko pyörähtää käyntiin 5. tammikuuta jaksolla ”The New Deal”. Ensimmäinen osuus kaudesta keskittyi perheeseen ha ihmisyyteen ha päättyi Katherinen tunnustaessa todelliset tunteensa molempiien Stefanin ja Damoniin ja Klausin, voimakkaan alkuperäisen vampyyrin raivoon ja vannomukseen tappaa jokaisen, jonka Stefan on koskaan tuntenut.

”Tulossa on suuri vaihdos,” Dobrev sanoo. ”Valta on vaihtunut ja etylyöntiasema on vaihtanut paikkaa. Klaus, sen sijaan että olisi hallitsija ja diktaattori, on nyt Stefanin armoilla. Stefanilla on se mitä Klaus haluaa ja hänen on tehtävä mitä Stefan tahtoo. Mutta kyse ei ole siitä tekeekö Klaus mitä Stefan haluaa, vaan siitä tekeekö hän sen vapaaehtoisesti. Hän vastustelee, mutta Stefanilla on hänen perheensä ja loppujen lopuksi perhe on kaikkein tärkein. Tärkein ennen ystäviä ja rakkautta. Se on sarjan teema, koska vampyyreille veri on tärkein.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Nina Dobrev puhuu Vampyyripäiväkirjoista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland