Nina Dobrev puhui Seventeenille 23. syntymäpäivästään
Kirjoitti: | 29. tammikuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |Vampyyripäiväkirjojen tähti Nina Dobrev halusi tehdä jotain täysin erilaista 23. syntymäpäivänään – kokata ystävilleen suuren juhlallisen aterian! Seventeen puhui Ninalle tämän ensimmäisestä yrityksestä kokata iso ateria, sekä hänen muista syntymäpäiväsuunnitelmistaan!

Q: Hyvää syntymäpäivää! Kerro meille ateriasta, jonka valmistit ystävillesi. Mikä sai sinut varaamaan niin taidokkaan aterian?
A: Syntymäpäiväaterini järjestettiin Le Gordon Bleu College of Culinary Artsissa, jossa pidin kokkauskurssiin, johon sisältyi kolmen ruokalajin ateria, jonka minä ja ystäväni valmistimme. Halusin tehdä sen, koska se ei ole tyypillinen syntymäpäivähuvitus ja minä ja ystäväni rakastamme kokkausta! Tai rakastan yrittää ja kokeilla kokkausta. Olen melko hyvä, mutten kuitenkaan loistava. Ja siksi halusin oppia juuri parhaalta. Ja kokatessa syntyy eräänlaista siteitä, kun tekee sitä rakkaidensa kanssa ja tämä antoi tilaisuuden juuri siihen.

Q: Miten opit laittamaan ruokaa?
A: Opin seuraamalla ja auttamalla äitiäni keittiössä. Ja myös kokeilun ja erehdyksen kautta. Ja vaikka rakastan rreseptejä, teen myös omia aterioitani ja kun ottaa riskejä keittiössä, oppii paljon ruoasta!

Q: Mikä on paras kokkausmuistosi?
A: Juhlapyhien aikaan minulla on yleensä eniten mahdollisuuksia kokata ja leipoa. Äitini ja minä menimme moniin juhliin jouluna. Yksi suosikeistani oli ruma jouluvillapaita-juhla! Vein äitini vintagekauppaan ja ostimme kaikkein naurettavimmat, mutta kuitenkin mahtavat villapaidat. Sen jälkeen vietimme koko päivän leipoen! En vitsaile, jotain 6 tuntia. Minulla on jättimäinen leivontakirja, joten suljen vain silmäni ja valitsen sivun sattumalta. Yritän leipoa sen, mitä se onkaan! Joten minä ja äitimme teimme sitä yhdessä. Keittiö oli varsinainen kaaos, mutta nauroimme vain ja kuuntelimme tarpeeksi joululauluja koko eliniäksi.

Q: Voitko kertoa jotain tulevista uusista jaksoista kuun lopussa?
A: Mystic Fallsiin on tulossa tanssiaiset ja kaikki päähenkilöt on kutsuttu. He eivät tiedä mitä odottaa, koska ilmassa on paljon jännitystä ja juhlissa olo tuntuu kuin tikittävältä aikapommilta. Kaikki odottavat sen räjähtämistä. Draamaa on tanssilattialla ja muualla – toiset hahmot yhdistyvät, hyvässä tai huonossa. Viimeinen asia mitä voin sanoa, on se, että siellä tullaan sanomaan melko ratkaisevia asioita, joita ei voi enää ottaa takaisin. Se tulee olemaan suuri yllätys yleisölle!

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Nina Dobrev puhui Seventeenille 23. syntymäpäivästään

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland