Nina Dobrev CBS Watch! lehdessä
Kirjoitti: | 09. helmikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Nina Dobrevista oli juttua viime kuun CBS Watch!-lehdessä ja vihdoin juttu on ilmestynyt nettiinkin. Käy lukemassa koko artikkeli täältä.

Nina Dobrev saapui syyskuun 18. päivä Emmy Gaalan punaiselle matolle ja seisoi tyynesti valokuvaajien edessa, punaisessa olkaimettomassa mekossaan varsinaisena leukojen tiputtajana hiukset ja meikki täydellisenä. Sillä hetkellä syntyi uusi It-tyttö, eikä tämän 22-vuotiaan näyttelijättären elämä olisi koskaan enää samanlaista.

”Nina on naapurintyttö, mutta samalla hän on hätkäjdyttävän upea ja on kehittänyt itselleen todella oman tyylinsä,” sanoo Danielle Nussbaus, Teen Voguen päätoimittaja. ”Hän nousi kaikki parhaiden pukeutuneiden listoille upealla punaisella Donna Karanin mekollaan Emmyissä ja hänen arkityylinsä on muodikas ja rento. Lisäksi se autta, että hän on ”läsnä”. Hän twiittaa (yli miljoonaa seuraajaa), hän juttelee faneille ja hän on aidosti ystäviä vastanäyttelijöidensä kanssa. Nina on ystävä, jonka haluaisit ja ystävä jollainen itse haluaisi olla.”

Matkalla Georgiaan TVD:n kuvauspaikalle, jossa kuvataan sarjan 3. kautta, Dobrev kuulostaa hyväntyyliselta, vaikka hieman väsyneeltä. ”Työskentelemme 5 tai 6 tänä aamuna, suurinpiirtein auringonnousuun asti,” hän kertoo. Näytellessään, sekä Elenaa, shown tähtisilmäistä orpoa päätähteä, sekä Katherinea, Elenan vampyyrikaksoisolentoa, tarkoittaa, että Dobrev joutuu tekemään työssään tuplavuoroa. Onko se reilua? ”Elämässä kaikki ei ole reilua,” hän sanoo, ”mutta se pitää minut varpaillani.”

  1. Just Some1
    18.18 09.02.2012

    Aikastas komea pari! <3
    Nätti tuo Ninan mekko… Ja Ian hymyilee aina niin kivasti jalat alta vievää hymyään

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland