Muutamia vastauksia fanien kysymyksiin tulevasta
Kirjoitti: | 15. marraskuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 4 |

Älkää suuttuko päivitysten vähyydestä, koulussa on ollut kamala kiire ja muuttokin on meneillään ja kaikenlisäksi kotikonekin hajosi. Yritän kuitenkin jaksaa taas vähän peremmin päivitellä videoiden lisäksi myös haastatteluja yms. Tässä siis vähän taas paljastuksia tulevasta.

TV Guide

Vampyyripäiväkirjojen Miss Mystic Falls-kauneuskilpailu on tulossa! Mitään paljastuksia siitä? – Hailee
Muistatteko tanssin 1. kaudelta? Valmistautukaa elämään se uudelleen. ”Jakso palaa hieman romanttiikkaan ja hienoihin Mystic Fallsin tapahtumiin ja palauttaa tarkoituksella mieliimme muiston 1. kaudelta ja sen mitä kolmiodraamassa tapahtui silloin,” tuottaja Julie Plec sanoo. Kuulimme, että meidän pitäisi ottaa se kohtaus ja kertoa se tuhannella ja se tulee olemaan tunnelma, joka osalla faneista tulee olemaan jakson jälkeen.

TV Line

Paljastuksia Vampyyripäiväkirjoista? -Kelley
Miten olisi roolitusuutisia yksinoikeudella? Madeline Zima (tuttu Heroes ja Californication sarjoista) tekee vierailun 8. jaksossa Charlottena, jolla huhutaan olleen romanttista menneisyyttä – arvaatteko kenen – Damonin kanssa!

Rakastaisin paljastusta Carolinesta! Hän on lempihahmoni Vampyyripäiväkirjoissa! -Amy
Hayley jatkaa hänen olemassaolonsa häiritsemistä. ”Hän ehdottomasti heittää kupuloita Carolinen täydelliseen maailmaan ja hänen täydelliseen parisuhteeseensa Tylerin kanssa,” Candice Accola kertoo. ”Tämän mennessä olemme varmasti oppineet Carolinesta sen, että hän on todella sisukas ja vahva hahmo, joten en usko hänen sietävän sitä helpolla.” Samaan aikaan hän tulee ”viettämään paljon enemmän aikaa” erään tietyn Alkuperäisen kanssa. ”Caroline tulee näkemänä uusia puolia hänestä,” Accola vihjaa, ”muttei tiedä miten suhtautua niihin.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Muutamia vastauksia fanien kysymyksiin tulevasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland