Mitä luvassa Bonnien suhteen ja entäpä Klausin romanttinen puoli?
Kirjoitti: | 30. maaliskuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Pari akuuttia haastattelua, niin koviakokeneen Bonnie tulevaisuudesta kuin Klausin pehmeämmästä puolesta. Ensimmäisessä Julie Plec kertoo TVLinelle, miten Bonnie pärjäilee kaiken tapahtuneen kanssa.

Katsotaanpa voiko Julie Plec tyydyttää janomme. ”Bonnie ylittää tunteellisen kynnyksensä tällä viikolla, mutta älkää masentuko”, tuottaja kertoo Inside Linelle. ”Hän löytää vähän toivoa lähentyessään Jamien kanssa ja vie hänet parinaan Decade Danceihin, jossa tämä tulee näkemään Bonnien sankaritoiminnassa.” Kelpaa meille!

Ja tässä pätkä Zap2It:n haastattelua Josephista. Hän kertoo Klausin suhteista Finniin ja Carolineen.

”En usko, että Klaus välittää enää Finnistä”, Morgan sanoo. ”Luulen, että hänellä on yhä toivoa Kolin, Elijahin ja ehdottomasti Rebekahin suhteen, mutta kun Finn on kyseessä, hän petti Klausin täydellisesti. Finn on valtava taakka, koska tahtoo tehdä itsemurhan, marttyyrikuoleman, tuhotakseen loput heistä. Klaus tulee käyttämää Finniä millä tahansa tavalla rikkoakseen loitsun.”

Mitä Carolineen tulee, viimeksi näimme Klausin polttamassa hänen muotokuviaan tajuttuaan, että Caroline oli teeskennellyt heidän välisen yhteytensä häiritäkseen häntä samalla kun Alaric pyrki tappamaan Klausin veljen.

Huolimatta petetyksi tulemisen tunteesta sillä hetkellä, Klaus ei ole luovuttanut Miss Mystic Fallsimme suhteen. ”Sanonpa vain, että Klaus on varmasti vielä kiinnostunut”, Morgan sanoo panokkaasti. ”Heti kun häntä satutettiin, hän polttaa kuvat; Klaus on impulsiivinen. Mutta tuhat vuotta planeetalla on antanut hänelle tietyn asteen kärsivällisyyden, joten uskon, että hänen päänsä vielä kääntyy. En halua kutsua sitä rakkaudeksi, mutta Klaus on ehdottomasti ihastunut Carolineen suuresti. Sen verran tiedän, että hänen motiivinsa ovat aidot Carolinen suhteen, eikä se ole osa jotain suurempaa juonittelua tai manipulaatiota. Klaus tahtoo näyttää Carolinelle maailmaa. Hän ei ole valmis luovuttamaan vielä.”

Hyvä juttu – koska eivät fanitkaan ole.

Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä luvassa Bonnien suhteen ja entäpä Klausin romanttinen puoli?

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland