Michael Trevino puhuu tulevasta jaksosta
Kirjoitti: | 19. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

Viime viikon jaksossa näimme Tylerin tekevän jotain hyvin shokeeraavaa, joka saattoi yhden lempihahmoistamme todelliseen kuolemanvaaraan. Tällä viikolla Michael Trevino onkin ollut melkoisessa mediapyörityksessä asian tiimoilta ja häneltä kyseltiinkin mikä onkaan tulevaisuus tästä eteenpäin ja mitä Tyler aikoo tehdä korvatakseen tekonsa.. Tässä pätkiä useista eri haastatteluista, käy lukemassa tarkemmin alkuperäisistä artikkeleista.

EW: Michael Trevino vihjaa kamppailusta Klausin kanssa, sekä Tylerin kyseenalaisesta tulevaisuudesta Carolinen kanssa

Huomisen jaksossa The Ties That Bind näemme Tylerin menevän todella erikoisen lähteen luokse voittaakseen Carolinen takaisin – tämän vampyyreita vihaavan isän Bill Forbesin luo. ”Tyler tajuaa, että koska Bill pystyy vastustamaan lumousta, ehkä hän voi auttaa Tyleriä rikkomaan siteensä Klausiin,” Trevino sanoo. ”Klaus sanoi viime viikolla ’sinun on purtava Carolinea,’ ja siihen Tyler vetää rajan. Sitä ennen kaikki oli hauskaa; hän tunsi olonsa valituksi – ensimmäiseksi onnistuneeksi hybridiksi. Nyt hän näkee, että tätä uuttaa voimaa käytetään vain pahaan. Jos Klaus haluaa sinun tekevän jotain, luulit sitten tekeväsi sitä tai et, päädyt tekemään sen kuitenkin.”

Valitettavasti siteen rikkominen vie hieman aikaa – ja paljon kipua. ”Huomenna tulemme näkemään kuinka syvä side on, kuinka vakava se on ja mitä Tylerin on tehtvä. jos se edes on mahdollista, rikkoakseen sen,” Trevino vihjaa. ”Tässä vaiheessa en usko hänen tietävän kuinka syvällä tämä on. Tulossa on verta.”

KSiteTV – Michael Trevino

Tyler yrittää olla Carolinen kanssa. Hän kertoi juuri hänelle rastavansa häntä, joten hän yrittää muuttaa asiat parhain päin. Tässä yliluonnollisessa maailmassa Tyler puri Carolinea, mutta mielestäni – sanotaan, että petit tyttöystävääsi tai teit jotain muuta todella pahaa… Yrität korjata asiat. Ja juuri niin hän yrittää tehdä. Hän yrittää korjata virheensä, joten hän ottaa yhteyttä Carolinen isään.”

Se ei ole ehkä niin helppoa kuin luulisi. ”Bill Forbes on ei-hölönpölyä tyyppi ja vihaa vampyyreja ja kaikkea vampyyrimaista. Se on sama tässä tapauksessa periaatteessa ’Et voi olla tyttäreni kanssa, ellet pääse eroon tästä siteesä,” Michael sanoo. Hän kertoo, että Tyler yrittää kaikkensa. Mutta onko hän valmis kohtaamaan Klausin? ”Uskon, että se on pitkä matka. Se ei tapahdu yhdessä yössä. Uskon, että se kestää ennenkuin Tyler voi 100% vastustaa sidettä Klausiin JA kohdata Klausin sen tiimoilta,” Trevino lisää. Ja entä tämä mahdollinen romanttinen yhteys Carolinen ja Klausin välillä? ”En usko, että näemme uutta kolmiodraamaa minun ja Carolinen ja jonkun välillä. Heillä kahdella saattaa olla hetkensä,” Michael sanoo.

TVGuide: Bill Forbes (yrittää) rikkoa Tylerin hybridisiteen Klausiin

Onko iloinen-hybrisiksi-muuttumisesta Tyler mennyttä iäksi? Trevino sanoo, ”Kun Tyler joi Elenan verta ja muuttui täydeksi hybridiksi… hän tunsi olonsa ylpeäksi ja itsevarmaksi ja valituksia. Jokainen miesroolimalli Tylerin elämässä on joko poissa tai kuollut, joten siinä oli ehkä jotain isäkompleksia. Hänestä valittiin ensimmäinen onnistunut hybridi, joten hän haluaa Klausin olevan tyytyväinen, mutta nyt hän näkee kuinka paha Klaus on ja ehkä tämä onkin vain kirous ihmissutena olemisen kirouksen päälle.”

Käy lukemassa lisää Michaelin mietteitä Carolinesta ja Klausista, Tylerin siteestä Klausiin ja siitä onko se mahdollista rikkoa ja miten, sekä monesta muusta alkuperäisistä artikkeleista.

Kommentit pois päältä artikkelissa Michael Trevino puhuu tulevasta jaksosta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland