Matt Davis vihjaa Alarickin tulevasta jännittävästä käänteestä
Kirjoitti: | 17. lokakuu, 2011 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Tunnustusten aika: Matt Davis, joka esittää Alarickia Vampyyripäiväkirjoissa, ei koskaan pitänyt hahmonsa romanttisesta suhteesta Gilbertien entiseen huoltajaan Jenna-tätiin.

”Se tuntui pakotetulta, eikä koskaan edennyt sillä tavalla, että olisin voinut tuoda siihen juurikaan eloa,” Davis myöntää AOL TV:n haastattelussa.

Hän ei sano, etteikö olisi nauttinut Sara Canningin kanssa työskentelyssä, jonka hahmo tapettiin 2. kauden lopussa. ”Vaikka sydämeni särkyikin menetettyämme Saran – meidän kaikkien sydän särkyi – olin oikeastaan helpottunut päästyäni eroon siitä ihmissuhteesta, sillä minusta tuntui aina jotenkin vaikealta saada siihen otetta.”

Miksi hän oikeastaan tunsi olevansa niin irrallaan suhteesta? ”Väsyin siihen, että jouduin näyttelemään syyllysyyttä Jennalle valehtelusta, syyllisyyttä siitä, etten voinut kertoa hänelle mitä todella oli meneillään ja Alarickin jatkuvaa kamppailua, kuten ”Mitä teen? Valehtelen hänelle, olen valehtelija, olen huono ihminen,” Davis sanoo. ”Olen hyvilläni, että Alaric jatkaa vihdoin eteenpäin ja pääsee vaiheeseen, jossa on paljon avoimempi. Hänen tarkoituksensa on taas selvä.”

Haastattelussa Davis vastasi mm. kysymyksiin Alarickin uudesta jännittävästä käänteestä, toiveista Alarickin uutta romanttista kiinnostusta kohtaan ja siitä kuinka hauskaa hänellä oli ollessaan pahan ihmissusivampyyrihybridi Klausin valtaamana.

Q: Miten Alaric pärjäilee Jennan kuoleman jälkeen?
A: Hän ei katso taakseen. Hän haluaa katsoa tulevaisuuteen ja muuttaa elämänsä. Hän haluaa todella löytää tarkoituksensa uudelleen ja luulen, että hän haluaa paras mahdollinen opas lapsille.

Q: Miltä Klausin esittäminen tuntui?
A: Se oli mielenkiintoista. Juliella ja minulla on todella hyviä keskusteluja siitä kuinka halusin näytellä sitä. Joten ajattelin, että teoriassa Alarickilla on edelleen Klausin verta suonissaan ja halusin todella näytellä siltä kantilta, joten puhuin Julielle ja kerroin muutamia ideoitani siitä mitä se voisi tarkoittaa. Vaikka se, että millainen supervampyyri Alarickista voisi tulla Klausin veren kiertäessä hänen suonissaan? Mitä ominaisuuksia hän voisi siitä saada, joita kukaan ei voi arvata ennalta? Minulla oli muutavia hienoa ideoita, joita halusin käyttää, mutta päätimme että siihen suuntaan meneminen voisi viedä hahmon liian kauaksi tarinasta, jossa jo olemme. Mutta näiden ideoiden pohjalta Julie kehitteli vaihtoehtoisen tarinan, josta olen vähintään yhtä innoissani.

Q: Nyt, kun Alatic etsii tiseään ja Jenna on poissa kuvioista, onko Alarickille tulossa uutta romanttista kiinnostusta?
A: Toivon niin. Julie on puhunut siitä minulle. Se mitä tulee tapahtumaan on vielä näkemättä, mutta luulen niin tapahtuvan. Emme halua hänen hyppäävän uuten suhteesen noin vain, mielestäni se olisi Alarickille tärkeää. Oma mielipiteeni siitä mitä haluaisin tapahtuvan, olisi uusi rehtori tai opettaja, joka on hottis. Fiksu ja sellainen, jolla on omat salaisuutensa…

Tässä siis vain pieni tiivistelmä muutamista haastattelun kysymyksistä. Lisää kannattaa lukea alkuperäisestä haastattelusta, jossa puhutaan mm. lisää Alarickin tulevista käänteistä. AOL TV

Kommentit pois päältä artikkelissa Matt Davis vihjaa Alarickin tulevasta jännittävästä käänteestä

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland