Kooste Comic Con 2013 paneelista
Kirjoitti: | 22. heinäkuu, 2013 | artikkelit, haastattelut, season 5 |

Tässä lyhyt kooste Comic Conin paneelista teille, joiden englannikielentaito ei riitä videoiden katsomiseen ja niiden katsomien ei muuten vain kiinnosta.

Press room spoiler: Caroline Dries kertoi, että Katherine yrittää muuttua uudelleen vampyyriksi kauden aloituksessa, mutta tajuaa ettei se onnistu. Se ei muuta hänen persoonallisuutta, hän on edelleen juonitteleva ämmä, mutta joutuu nyt sopeutumaan elämään ihmisenä.

16.52 – Ovatko Elena ja Damon onnellisia loppuun asiti? Plec kertoi, että he yrittävät olla onnellisia niin pitkään kuin mahdollista, mutta eivät pysty estämään ympärillään tapahtuvia pahoja asioita. Somerhalder sanoi luullensa, että he vain vitsailivat Damonista ja Elenasta, koska ”Damon ei koskaan saa tyttöä,” hän sanoi surullisesti. Hän kertoi myös, että Damonin näkeminen rakastuneena on hienoa, koska hän on ”ihastunut ja suloinen”, mikä ei yleensä sovi Damonin hahmoon.

16.55 – Onko Silas kauden pääpahis? Plec sanoi, että yleensä ”pääpahis” ei aloita kautta, vaan usein katoaa tai jää vielä isomman pahiksen jalkoihin, mikä sai Wesleyn marisemaan.

16.57 – Dobrev kertoo, että Katrine on käyttänyt vampirismia etuna saadakseen haluansa ja nyt, kun hänellä ei ole sitä hän on ”hukassa ja voimaton ja epävarma. Hän ei voi lumota itselleen enää ilmaisia vaatteita, joten mitä hän pitää päällään?” ”Ei mitään,” Wesley sanoi väliin.

17.00 – Millaista college-elämä tulee olemaan Carolinelle? Accola sanoi, että Caroline yrittää päättäväisesti saana Tylerin tulemaan collegeen nyt, kun klaus on poissa. Hän on todella innoissaan nyt, kun vampyyritytöt elävät ihmismaailmassa. ”He eivät voi tehdä samoja temppuja, kun Mystic Fallsissa.” Kun kysyttiin voisiko Caroline saada uuden miehen, hän vastasi ”Siellä on muutamia omenia poimittavana.”

17.02 – Ainut henkilö, jonka kanssa Bonnie voi kommunikoida, on Jeremy, joten tulemme näkemään ”Beremy” toimintaa, Grahan kertoi. Näemme Bonnien matkan toisella puolella ja sen kuinka pitkään hän pidettyä salassa olonsa siellä. Plec kertoi, että tulemme myös näkemään Bonnien hyväksyvän oman elämänsä menetyksen uhrattuaan niin paljon ystäviensä hyväksi.

Press room spoiler: Saamme vihdoin tietää enemmän tästä ”toisesta puolesta” Bonnien tarinan kautta tällä kaudella, sanoi Dries, ja Bonnie tulee kommunikoimaan hahmojen kanssa siellä. Kirjoittajilla ei ole kuitenkaan välitöntä aikomusta palauttaa Bonnieta henkiin vielä tässä vaiheessa.

17.07 – Plec kertoo, että saamme tietää lisää miksi Silas on sellainen kuin on ja mikä muutti hänet sellaiseksi. Saammeko siis tietää lisää Qetsiyahista? Kenties.

17.13 – Yleisön jäsen kysyi näemmekö Klausin palaavan seuraavalla kaudella. ”Älä koskaan sano, ei ikinä, mutta saoihin, että hänelle on kädet täynnä New Orleansissa,” Plec sanoi. Kysymys on kuitenkin onko Carolinella kädet täynnä Klausia, hän vitsaili.

17.18 – Jos yksi hahmo voitaisiin tuoda takaisin, kuka se olisi? ”Alaric”, sanoi Plec. Kun Wesley kysyi, onko toinen puoli suljettu, Plec vastasi ”Kuka niin väitti?”

Alkuperäinen kooste: Screenfad

Kommentit pois päältä artikkelissa Kooste Comic Con 2013 paneelista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland