Kolmoskauden selvittelyä: ”Valmistautukaa.”
Kirjoitti: | 15. syyskuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Xfinityllä oli hyvä artikkeli Jenkeissä tänään starttaavasta kolmoskaudesta, jossa puittiin läpi joitakin finaalijakson mietityttävimpiä osioita, kuten Stefanin, Elijahin (joka palaa pian, jippii!), Jeremyn ja Klausin tulevaisuuksia. Haastattelussa siteerataan Paul Wesleytä, Kat Grahamia ja Daniel Gilliesiä. Lue jos uskallat.

TÄMÄ KAUSI ON ALKUPERÄISTEN KAUSI: sarjan tuottajat ovat ilmoittaneet, että tämä kausi on Alkuperäisten, vanhimpien vampyyrien, jotka ovat lähes mahdottomia tappaa. Daniel Gillies (Elijah) vihjaa, mitä se tarkoittaa: ”Se tulee olemaan aivan toisen tason toimintaa. Hyvin shakespearemaista.” Kat Graham (Bonnie) selittää, mitä se merkitsee muille hahmoille. ”Mistä minä olen todella innoissani, on hahmojen tutkiskelu, sekä uusien että vanhojen, jotka tuotiin mukaan, heidän voimansa ja mistä kaikki alkoi – enemmän taustatarinaa varsinaisesta hommasta.

STEFANIN MATKA PIMEÄLLE PUOLELLE TULEE OLEMAAN PITKÄ: Kun Stefan (Paul Wesley) joi ja tappoi viattoman ihmisen Klausin käskystä finaalijaksossa, se oli enemmän kuin lyhyt käänne ihmisten jännityksessä pitämiseen tauon aikana. Hyvä Salvatorien veljes on matkalla pitkää syöksykierrettä. Wesleyn mukaan ”Hänestä tulee tosi, tosi, tosi, tosi synkkä. Niin synkkä kuin voit vain kuvitella. Mutta se tulee vähitellen. Se ei tulee olemaan odottamatonta. Tulemme seuraamaan suoraviivaista matkaa ja se tulee kertomaan Stefanin pimeyden varjon tarinan.” Wesley toivottaa muutoksen tervetulleeksi. ”Minusta sitä on odotettu pitkään. Luulen, että hän tarvitsi sitä.”

ELIJAH TULEE PALAAMAAN: Elijahista puheenollen, tämä laskelmoiva, älykäs alkuperäinen päätti viime kauden väliaikaiskuolemassa valkosaarnin tuhkalla peitetty tikari rinnassaan. Gilliesin mukaan ei tule kestämään kauan, kunnes hän nousee kuolleista. ”Et voi pitää tätä kaveria laatikossa ikuisesti.”

KLAUS ON MONIMUTKAINEN ISO PAHA: Klaus, näennäisesti kaikkivoipa vampyyri-ihmissusi hybridi tulee olemaan hampaat ja kynnet ojossa tällä kaudella. Hänen kumppanuutensa Stefanin kanssa tulee olemaan enemmänkin kuin valtapeliä. ”Stefan oppii joitain asioita hänestä, jotka saavat hänet näkemään Klausin eri valossa”, paljastaa Wesley. Heidän suhteensa ei häiritse Elijahia vähääkään, sanoo Gillies. ”Suoraan sanottuna hän voi pitää Klausin. Hän on kamala veli. Työskentelisin mielummin yksin enkä sellainen mentorinani. Se on kuin olisi Charles Manson [selvennyksen vuoksi: Manson on historian henkilö, joka oli monien raakojen murhien suunnittelija] lastentarhanopettajanasi.” Hän kuitenkin myöntää, että näille kahdelle Alkuperäiselle on mahdollisuus sopia. ”Jos Klaus toisi takaisin perheensä ja antaisi heidät Elijahille. Ja jos hän jättäisi Elenan (Nina Dobrev) rauhaan.”

JEREMYN VOIMAT TESTAAVAT HÄNEN SUHDETTAAN BONNIEN KANSSA: Nyt kun Jeremy voi kommunikoida kuolleiden vampyyrityttöystäviensä Vickin (Kayla Ewell) ja Annan (Malese Jow) kanssa, hänen parisuhteensa Bonnien kanssa tulee olemaan paljon monimutkaisempi. ”Luulen, että Bonnien täytyy selvittää, miten hän hoitaa asian”, sanoo Graham. ”Se tulee olevaan joko positiivinen tai negatiivinen kokemus, jos suhde on vielä tärkeä molemmille tai jos Jeremy pitää siitä vielä kiinni.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Kolmoskauden selvittelyä: ”Valmistautukaa.”

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland