Kolmiodraama tekee paluun… plus Matt?
Kirjoitti: | 04. helmikuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3, videot |

E!Online pääsi haastattelemaan Ninaa ja Zachia viimeaikaisista tapahtumista. Paljon on meneillään Elenan ja Salvatoren veljesten kanssa, mutta entäpä Elenan ex-poikaystävä? Mutta mitä Elena tulee tekemään? Onko Delena-faneilla oikeasti toivoa?
Katso videohaastattelu täältä.

Ja mitä Ianilla onkaan sanottavaa Ologylle Elenan rakkauselämästä?

Fanit kun ovat miten ovat, ihmiset ovat hyvin varmoja, että Elena tulee olemaan joko Damonin tai Stefanin kanssa. Mutta onko sinun mielipiteesi, että kun sarja päättyy, Elena ei päädy kummankaan Salvatoren kanssa yhteen?

Oi, voin täysin uskoa sen. Tarkoitan siis, luulen että paras asia hänelle olisi olla päätymättä kummankaan Salvatoren kanssa yksiin. Mutta se tulee olemaan rankkaa. Minulla ei ole aavistustakaan. Tarkoitan, Elena täytyisi olla hullu ollakseen toisen heistä kanssa. Mutta rakkaus on kummallista ja rakkaus on outoa. Damon on melko houkutteleva ja sulava ja hurmaava. Mutta hän on mulkku. Hän todella on.

No, toiveenne ei ole vielä murskatut, mutta miettikääpä tarkkaan, onko Ianin puheissa perää.

 1. D.Salvatore
  12.02 04.02.2012

  Mä olen ihan ikävöinyt kolmiodraamaa (; Damon ja Elena yhtee ! Mua ärsyttää jotenki toi Matt. En tiiä miks, mut mä en vaan nää Elenassa ja Mattissa mitään muuta ku kaveruutta enää(tai niin mä olen aina sen nähnyt). Sori vaan mut mua alkaa ihan suunnattomasti ärsyttää jos Veljekset(tai kuka tahansa) lumois Elenan rakastumaan Mattiin >.< ! Näin ei saa tapahtua! Elena kuuluu yhteen toisen Salvatorin veljeksen kanssa(itse kannustan Damonia)

 2. Dalena
  19.01 06.02.2012

  Joo, Damon ja Elena yhteen <3 ! Ne ois nii hyvä pari, Stefan on kans iha kiva, mut vois mennä yhtee vaiks Katherinen tai Rebekahin kaa ne ois hyvä pari ;)) <3

 3. Rosay
  14.30 04.02.2012

  ^ Edelliseen -> se olis KAUHEETA, jos ne lumois Elenan rakastumaan Mattiin. Matt on ihan sulonen, jne, mut Damon & Stefan on semmossia vaarallisen ihania ja sellailla. (: Ja mäkin kolmiodraamaa olen ikävöinyt! Tässä nyt odotellessa suomalaisia tekstityksiä, niin pääsis ton Bringing out the dead jakson katsomaan!

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland