Kolme haastattelua Examinerilta
Kirjoitti: | 22. elokuu, 2012 | Ei kategoriaa, haastattelut, season 4 |

Examinerillä on kolme hyvää ja uteliaisuuden herättävää juttua neloskaudesta. Ensimmäisessä Paul kertoo tulevista töyssyistä Stelenan suhteen, toisessa Michael kertoo Carolinen tulevista kuvioista miesten suhteen ja viimeisessä pohditaan Damonin ja Elenan mahdollisuutta. Ainakin Examiner uumoilee Delena-kautta.

Stefan on Elenan tuki, mutta tiedäthän, jossain vaiheessa Elena saattaa syyttää häntä… ja Stefan saattaa kääntyä pimeyteen”, Paul sanoi, viitaten Elenan epätoivottuun muutokseen vampyyriksi, ja tämän tunteisiin Stefania kohtaan, ”ja kuulin joitain huhuja, että Stefan saisi uuden ihastuksen, mutten tiedä, onko se totta.”

”Klaus tulee varmasti käyttämään hyväkseen Tylerin kehossa olemista”, Michael sanoi, ”ja hän tavallaan koettelee rajoja ensimmäisessä jaksossa palatessamme.”

Vaikuttaa siis siltä, että Klaus saattaa käyttää tämän ajan lähentyäkseen Carolinea, ja käyttääkseen sitä myöhemmin, kun palaa omaksi itsekseen, näytteekseen Carolinelle olevansa se, jonka tämä todellisuudessa haluaa…

Michaelin mukaan tulemme näkemään Klausin yritysten kantavan hedelmää, koska ”4. kausi on viimein se, kun saamme tietää, kenet Caroline valitsee. Lähteekö hän Klausin kanssa, vai lähteekö hän Tylerin kanssa… vai eikö kummankaan.”

Vampyyriksi muuttuessaan uuden kauden ensimmäisessä jaksossa Elena tulee tekemään asioita, jotka rasittavat hänen suhdettaan Stefaniin, tuottaja Julie Plec kertoi Zap2It:lle maanantaina.

Elena tulee juomaan ihmisverta eikä tule olemaan pahamaineisalla pupudieetillä aivan heti, mikä tulee varmasti aiheuttamaan ongelmia Stefanille ja hänen Ripper-taipumuksilleen.

”Hänellä ei tule olemaan helppoa sen suhteen… Tämä on tyyppi, joka ei voi lähestyä ihmisverta menettämättä järkeään”, Julie sanoi, ”joten on kuin hän olisi se jätkä, joka juuri raitistui, ja hänen tyttöystävänsä tuli täysikäiseksi ja haluaa bilettää. Heidän suhteessaan tulee olemaan ongelmia sen kanssa.”

Lisäksi, Paul kertoi Zap2It:lle Comic-Conin aika, että Stefan saattaisi jopa alkaa menettämään kiinnostustaan Elenaa kohtaan. ”Ehkä Elena ei tule vetämään häntä puoleensa niin paljon, koska tämä muistuttaa häntä itsestään… Miehet tykkäävät vastakohdista”, kertoi Paul.

Samaan aikaan Elena tulee muistamaan tietyt muistot Damonista, tuoden Damonista uuden kuvan hänelle. Hitaasti hän tulee tajuamaan, ettei Damon ole niin paha kuin tämä on saanut hänet uskomaan niin kauan aikaa.

”Jos tarkastellaan Damonin ja Elenan ystävyyttä ja suhdetta”, Julie selittää, ”niin paljon heidän konflikteistaan nojautuu siihen, että Elena yhä uskoo Damonin olevan itsekkäämpi kuin hän todellisuudessa on, ja inhottavampi sekä itsetuhoisempi kuin hän oikeasti on.”

Joten nämä ratkaisevat muistot Elena tulee nyt muistamaan, ja ne tullaan ”lisäämään Elenan Damon-tietokirjaan, ja ottaen huomioon, miten läheisiä he ovat, tässä vaiheessa on tärkeää, että hän tietää kaiken Damonista”, lisäsi Julie.

Näyttää siis siltä, että saamme ehkä nähdä muutoksen Elenan suhteessa Stefaniin sen kasvaessa etäisemmäksi, samalla kun hän ja Damon lähentyvät, kehittäen vahvemman yhteyden.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme haastattelua Examinerilta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland