Kilpailun voittaja, sairastelua yms…
Kirjoitti: | 27. marraskuu, 2013 | sivu |

Ihan ensin pahoittelut päivitysten puutteesta (taas kerran). Olen ollut melkein pari viikkoa aika paljon sairaana, joten tietokoneella istuminen on ollut todella vähäistä (en ole edes jaksanut viime viikon jaksoa katsoa vielä). Ja ne harvat päivät, kun olen ollut paremmassa kunnossa, töissä on ollut kiirettä paikatessa sairaslomalla tekemättä jääneitä töitä. Yritän jaksaa päivitellä kaiken ajantasalle tämän viikon aikana.

Yhden asian olen kuitenkin muistanut tehdä, vaikka senkin päivittäminen on unohtunut. Kesäkilpailun voittajan sain arvottua pari viikkoa sitten, ja voittajaksi arvottiin Katheriina kaikkien osallistujien joukosta. Kilpailuun tuli kokonaisuudessaan huikea 195 osallistumista ja yritän saada koosteen niistä kasaan mahdollisimman pian. Voittajaan on otettu yhteyttä ja onnellinen voittaja on saanut palkintonsa, eli The Vampire Diaries season 4 dvd-boxin. Kiitos vielä hurjan paljon kaikille osallistuneille.

Sitten vielä pientä ilmoitusluonteista asiaa sivustoa koskien. Moni on varmasti huomannut (minä ainakin), että sivusto on silloin tällöin kamlan hidas ja joskus ei toimi jopa ollenkaan. Tähän en ole varsinaista ratkaisua löytänyt, joten aion kokeilla onneani ja siirtää sivuston toiselle palvelimelle. Nykyinen sivutilantarjoaja sijaitsee USA:ssa, joten jo pelkästään se aiheuttaa välillä ongelmia. Nyt tarkoituksena olisi siirtää sivut Suomeen tai ainakin Eurooppaan. Josko tämä sitten auttaisi vähän sivuston nopeusongelmien kanssa. Siirto saattaa hetkellisesti aiheuttaa hieman ongelmia sivuston toimivuuden kannalta, joten halusin ilmoittaa asiasta jo näin etukäteen, jotta kaikki tietävät, että sivusto ei ole katoamassa mihinkään vaikka saattaisi käydä niin, ettei sivusto toimi pariin päivään. Siirto ei ole kuitenkaan tapahtumassa ihan vielä, vaan ilmoitan siitä vielä erikseen, kun ajankohta on hieman lähempänä. Tarkoitus olisi kuitenkin hoitaa vuodenvaihteeseen mennessä.

="font-size: 9px;">
Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpailun voittaja, sairastelua yms…

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland