Kevin Williamson puhuu sarjasta
Kirjoitti: | 12. tammikuu, 2012 | haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

IGN:llä oli hieno mahdollisuus päästä jututtamaan The Vampire Diaries sarjan luojaa Kevin Williamsonia. Haastattelussa keskusteltiin paljon tämän hetken kohutuimmista ja keskustelluimista aiheista; Delena suudelmasta, Elijahin paluusta, Carolinesta, Tyleristä, Klausista ja alkuperäisistä..

IGN TV: Kunnioitan sarjan romanttista näkökulmaa, vaikkei se olekaan pääjuttu minulle. Tietenkin näin sanottuna, Elenan ja Damonin suudelma oli jotain mitä ihmiset ovat todella odottaneet pitkään.
A: Aivan. Ja se sai myös monet vihaisiksi. Julie ja minä sinä iltana… Tekstasin hänelle ja kysyin ’Saitko tappouhkauksia Twitterissä?’ Ja hän vastasi, ’Sain joitain tappouhkauksia ja muutamia muita sopimattomia viestejä,’ ja minä vastasin ’Niin, sain muutamia haistatteluja ja muutamia tappouhkauksia.’ Listasimme kaikki pahat asiat, joita sanottiin.

IGN: Wow!
A: Mutta toisaalta olen iloinen, että ihmiset raivostuivat. He on hyvä uutinen.

IGN: Klaus on nyt melko vihainen Stefanille. Onko turvallista odottaa, että tiedossa on etenemistä arkkuasian tiimoilta?
A: Tietenkin. Toiset arkuista tullaan avamaan ja tulemme näkemään mitä sisällä on. Niillä on oma tarinansa. En usko, että on mikään suuri yllätys, että tulemme näkemään lisää alkuperäisiä, koska lupasimme heitä. Tulemme näkemään heitä ja he tulevat sekaantumaan asioihin. Siitä tulee hauskaa.

IGN: Klausin alkuperän takaumajakso herätti hieman kysymyksia, koska emme nähneet niin monia perheenjäseniä kun arkkuja on. Saammeko tietää kuka kukakin on arkuissa ja mistä muut tulevat?
A: Emme ehkä nähneet kaikki kuvassa takaumassa. Saamme aikaa sukupuun ja tulee hetki jolloin avaamme arkut ja tiedätte kuka on kukin.

IGN: Rebekah raukka oli hereillä 2 sekuntia ja joutui sitten takaisin ’puukotetuksi’. Voisiko hän tai Elijah mahdollisesti ilmestyä takaisin lähitulevaisuudessa?
A: Rakastan Rebekahia. Mielestäni Claire Holt on uskomaton tässä roolissa. Ja Elijah… En osaa päättää kummasta pidän enemmän: Klausista vai Elijahista. Heillä on niin mahtava dynamiikka ja he ovat vastakkaisia persoonallisuuksia, että yhdessä ruudulla heissä on sähköisyyttä mitä Julien kanssa aina halusimme – samaa veljellistä dynamiikkaa, kun Damonilla ja Stefanilla. Mielestäni Elijahilla ja Klausilla on sitä. Uskon, että se on lähde monille tarinoille, joten olen siitä todella innoissani.

IGN: Voitko kertoa yhtään mitä Carolinelle on luvassa?
A: Hänessä ja Tylerissä on vielä lisää ja siinä kuinka hän tavallaan joutuu keskelle koko hybridien Mystic Fallsiin haltuunottoa. hänen äitinsä on sheriffi, hänen isänsä on valtuuston jäsen ja vampyyrienvihaaja. Joten uskon, että vielä on jotain isä/tytär tarinaa kerrottavana. Ja nyt, kun Tyler on hybridi, sitä on todella hieno selvittää.

IGN: Saammeko tietää lisää Tyleristä ja siitä kuinka paljon Klausin herruus merkitsee kaikkeen muuhun verrattuna?
A: Ehdottomasti. Nimenomaan kuinka pitkälle hän voi mennä Klausin herruuden alla. Missä on lojaalisuus? Ja onko rakkaus vahvempi?

IGN: Voinko uskoa, että mainintasi Carolinen isästä tarkoittaa, että Jack Coleman ilmestyy uudelleen?
A: Uskoisin, että hän voi ilmestyä uudelleen.

Lue lisää: IGN (HUOM. Haastattelu kaksisivuinen)

Kommentit pois päältä artikkelissa Kevin Williamson puhuu sarjasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland